Ma 2022 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
rom.jpg

Migránsnépség a magyar!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mondja ezt egy firkász, aki egy olyan népséghez tartozik, amely kommunista eredethazugságát, a dákó-román kontinuitás elméletét, ma már az egész világ kiröhögi, de még a műveltebb románok többsége is.

Rövid hír jelent meg a napokban arról, hogy némi aprópénz büntetésre ítéltek egy román firkászt, mert migránsnépségnek nevezte a magyarokat.

Ez a Radu Banciu nevezetű pondró, a B1 hírtelevízió műsorvezetője, az elmúlt év októberében a magyar kvótanépszavazás után azt találta mondani, hogy a magyar is migránsnépség, amelynek semmi keresnivalója nincs Európában. Mindez nem volt neki elég, mert hozzátette: Erdély remekül nézne ki magyarok nélkül, és szerinte az lenne a legjobb, ha az erdélyi magyaroknak Magyarországra kellene költözniük. Végül azzal tetőzte be az egészet, hogy magabiztosan kijelentette: Európában egyetlen országban sem szeretik a magyarokat.

]]>Mint azt már a Csiki sör kapcsán megírtam]]>, elképesztő, hogy a románok nem kis része örökre beleragadt a mérhetetlen kisebbrendűségi érzésbe, tudatba. Mint tudatlan vademberek gyűlölködnek mindarra, ami másnak van, nekik meg nincs.

Radu Banciunak fáj, hogy a magyarságnak évezredekre visszavezethető történelme, kultúrája van. Radu Banciunak még jobban fáj, hogy a románoknak meg nincs. Se történelmük, se kultúrájuk. Legalábbis a magyarhoz mérhető nincs. Ami van, azt innen-onnan „dobták” össze a Moldvából és még ki tudja honnan összecsődült nomád, írástudatlan pásztortörzsek az elmúlt pár évszázadban.

Radu Banciunak fáj, hogy Erdélyt több mint ezer éve lakják a magyarok.

Radu Banciunak még jobban fáj, hogy Erdélybe csak pár száz éve kezdtek beszivárogni a később magukat románnak nevező pásztornépség.

Radu Banciunak legeslegjobban pedig az fáj, hogy ezek a becsődülő nomád népek a magyaroktól tanultak írni, olvasni, kulturálódni, földet művelni…

Radu Banciunak fáj minden, ami erre a múltra emlékezteti. Ezért aztán tehetetlen dühében gyalázkodik, hazudik. És persze elzavarna mindenkit, legfőképp a magyarokat.

És hogy kit szeretnek Európában? Nos, Radu… Menj csak él például Rómába, ahol a román koldusmaffia miatt a „román” szó a legmegvetőbb sértés…

Persze, mit várhatunk egy olyan országtól, ahol egy volt államfő, Basescu a kampányában hasonló ökörségeket volt képes kihányni magából… A Radu Banciu-féle vadbarmok legnagyobb örömére….

]]>http://demagog.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Életmód (1) Autómánia (61) Mozaik (83) Vetítő (30) Mozi világ (440) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2345) Sport (729) Irodalmi kávéház (513) Politika (1581) Heti lámpás (259) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Egészség (50) Mondom a magamét (6154) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Tereb (141) Gazdaság (665) Belföld (7) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>