Ma 2022 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
Mesterházy durván nekirontott Orbánnak

Mesterházy durván nekirontott Orbánnak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Szinte remegett a szája az idegtől!

Mesterházy az ATV Egyenes beszéd című műsor vendége volt, melyben a műsorvezető Trócsányi kinevezése kapcsán akarta kérdezni a korábbi miniszterelnök-jelöltet. Mesterházy gyorsan rákontrázott és Trócsányi helyett elkezdett Pikó Andrásról és a "moszkvai módszerekről" beszélni.

Szerinte a Fidesz küldte a rendőröket Pikó kampányközpontjába, mely egy teljesen világos megfélemlítés.

Arra buzdította a nézőket, hogy menjenek el tüntetni Karácsony Gergellyel és Pikó Andrással együtt, hogy védjék meg Pikót és csapatát. "Meg kell mutatni, hogy minket nem lehet megfélemlíteni!"

Rónai Egon feldobta, hogy valaki azt írta a Facebookon, hogy Pikó ügyben az ellenzéknek az Európai Unióhoz kellene fordulnia. Mesterházy erre abszolút bólogatott és azt mondta, szerinte egy nemzetközi botrány létrehozása csak segítené az ügyet.

Majd kijelenti, hogy ilyen megfélemlítő módszereket Moszkvában szoktak alkalmazni, mint amit itt a Fidesz csinál.

Trócsányit pedig nem támogatja, mert állítása szerint részt vett a jogállam lebontásában és a fékek és egyensúlyok rendszerének tönkretételében.

]]>www.hungaryfirst.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Egészség (50) Gasztronómia (539) Gazdaság (669) Mozi világ (440) Sport (729) Vetítő (30) Politika (1581) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Mozaik (83) Tereb (142) Mondom a magamét (6470) Nagyvilág (1304) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2486) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (516) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>