Ma 2021 április 12. Gyula napja van. Holnap Ida napja lesz.
Lehet, hogy csak színdarab az ibizai bortány? 

Lehet, hogy csak színdarab az ibizai bortány? 

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Ez a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb összeesküvés-elmélet.

Egy fizikatanárom annak idején azt találta mondani, hogy a természetben lejátszódó eseményeket a legegyszerűbben, a legkézenfekvőbb fizika törvényekkel kell leírni. A nyilvánvaló dolgokból kell kiindulni, és ha azok cáfolhatók, akkor kell továbblépni, bonyolítani.

Strache lemondott osztrák alkancellár esetében sok minden nyilvánvaló, a történelem meg vagy megcáfolja, vagy megerősíti azokat a spekulációkat, amelyek  a miértet boncolgatják. Valóban számos vélemény napvilágra került ezzel kapcsolatban, azonban létezhet egy olyan forgatókönyv, amely még nem került kibontásra.

Mi van akkor, ha a dogok mégiscsak úgy igazak, ahogy vannak? Mi van akkor, ha csak egy színdarab szereplőit láttuk, ha vizet ivott Strache, miközben a vodkát beszélt? Mi van akkor, ha nincs semmiféle alkoholos befolyásoltság, az csak a látszat, ha az ibizai sztori csak egy jól megálmodott és megrendezett előadás, és szereplők mindegyike, Strache is, csak színész vagy megvásárolt, beépített bomlasztó ügynök?
Akkor pontosan az történt, aminek történnie kellett.

Az EP-választások előtt szétbomlott az osztrák jobboldali koalíció, Európa-szerte tovább támadható a jobboldalon mindenki, aki kapcsolatba került vele, és értelmet kap a 2017 óta tartó hallgatás, az időzített megjelenés a sajtóban, valamint az is, miért nem ellenőrizte(tte) le előre az alkancellárságig jutott fogtechnikus (és bomviván) beszélgetőpartnerét és a helyszínt, ahol látszólag önmagára nézve is dehonesztáló kijelentéseket tett.
Ez a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb összeesküvés-elmélet.

Üdvözlet,
 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (657) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Politika (1578) Életmód (1) Belföld (6) Mozaik (83) Jobbegyenes (2003) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1454) Egészség (50) Történelem (14) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Mondom a magamét (5219) Rejtőzködő magyarország (171) Kultúra (6) Heti lámpás (254)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>