Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Közöttünk élő tömeggyilkosok

Közöttünk élő tömeggyilkosok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Földközi-tenger tömegsírrá alakul.

Július 18-án kelt az a facebook bejegyzés, amellyel egy emberjogi aktivista Joran Kallmyrt, norvég igazságügyi és imigrációs minisztert vádolja érzéketlenséggel, némi áthallással gyilkossággal is.

Téma a migráció.

Halott gyermekek szagáról, családi tragédiákról, tengervízben bomló felpuffadó hullákról, emberek tömegeinek sikolyáról ír, Amnesty International közleményből idéz, majd áttér az NGO-k magasztalására, amelyek mindent megtesznek, hogy segítsenek.

Sorjáznak a példák halottakról és megint gyermekekről, és megint halottakról, talán 40 ezerről, vagy annak tízszereséről, és megint gyermekekről, akiknek életét nem kockáztatná egyetlen szülő sem. És megint gyermekek, akiket a tálibok bombáznak, majd megint a 12 évesekről, meg a 15 éves lányokról, akik az erőszaktevőktől már teherbe estek.

Azután már csak egy gyermekről van szó, akivel Moriában Unót játszott ő, az aktivista, norvég Unót, mert a gyermek annyira tudott már norvégul, hisz Norvégiából deportálták Kabulba, ahonnan ismét elszökött, hétszer próbálkozott mire ismét Európában partot ért.

A norvég miniszter minimum cinkos, mert azt merészelte állítani, hogy meg kell szüntetni a befogadást, mivel akkor elfogy az ok is, amiért elindulnak. A norvég miniszter a cinkos, holott a statisztikai mutatók azt bizonyítják, hogy amióta Olaszország szinte hermetikusan lezárta tengeri határait, a "balesetek" száma drasztikusan lecsökkent, amióta az NGO-k – és az őket istenítő ballib médiumok – által sztárolt hajók nem működnek migrációs hídként (és megrendelőként?), azóta kevesebb a halott.

De ne engedjük el a gyermek témát sem, mert az a pofátlanság legalja, hogy senkiházi aktivisták gyermekek halálával, gyermekekről készült képekkel kampányolnak, de nem szólnak a migránsok túlnyomó többségét kitevő fiatal, erőszakos, harcedzett és hadköteles férfiakról, akik maguk előtt tolnak néhány gyermeket, asszonyt, hogy legyen mit fotózni, legyen mivel magyarázni, legyen mivel etetni, legyen mivel vádolni, legyen mivel zsarolni, azzal nem törődve, hogy valóban gyermekek halnak meg.

Mert, ha csak egy gyermekkel is kevesebb vész oda a lezárt migrációs útvonal miatt, akkor le kell zárni az összeset! Azonnal. Le kell zárni és mindenkit felelősségre vonni, akik eddig tevékenyen részt vettek ebben a mesterségesen gerjesztett vonulásban, ebben a tömegmészárlásban, legyen az pénzügyi háttérember, hálózatot működtető aktivista, szállító hajó tengerésze, kapitánya vagy embercsempész.

Mert ők, akik gyermekek hullái és fényképei mögé bújva segítik az embercsempészek munkáját, de azok is, akik a médián keresztül sztárolják, népszerűsítik, támogatják ezt a tevékenységet, mind-mind egy álságos tömeggyilkos hálózat tagjai.
 
]]>https://www.facebook.com/AegeanBoatReport/posts/613967265793048?__tn__=K-R]]>

Üdvözlet,
 KJ

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7657) Heti lámpás (319) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Sport (729) Belföld (11) Mozaik (83) Vetítő (30) Tereb (146) Életmód (1) Gazdaság (711) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Jobbegyenes (2815) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>