Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Kondor Katalin: Közeleg a szuperdemokrácia

Kondor Katalin: Közeleg a szuperdemokrácia

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Bődületes marhaság!

Valakiknek bizony már régóta az az érdekük, hogy még véletlenül se teljen el egyetlen nap sem anélkül, hogy valami bődületes marhaságot, valami blőd kitalációt ne akarnának ráerőltetni az emberekre.

„Valószínű másnak is feltűnt, amit néhány napja olvashattunk a napilapokban, idézve Trócsányi Lászlót, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét, aki az EP alkotmányügyi bizottságának üléséről számolt be. Az ülésen azt vitatták meg, hogy 2024-től milyen szabályok alapján is válasszák majd meg az európai parlamenti képviselőket. Idézem őt: »A föderalista nézetet valló képviselők és a hozzájuk kapcsolódó szakértők szeretnék a jelenlegi választási rendszert oly módon átalakítani, hogy a képviselők egy részét úgynevezett transznacionális listáról kelljen megválasztani.«

Trócsányi szerint ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy magyar választó majd olyan listára is szavazna, amelyen esetleg egyetlen magyar képviselő sem lenne. Szuper! Nos, ilyen szuperdemokratikus tervek főnek az uniós boszorkánykonyhában. Íme a burkolt kirekesztés receptje. No meg annak bizonyítéka, hogy továbbra is úgy tűnik, hogy – bocsánat – teljesen hülyének néznek bennünket. Nem mint magyarokat, minket egyszerűen csak ki akarnak rekeszteni már régóta, ehhez eddig nekik választási rendszer sem kellett, most már lesz az is. Ám úgy tűnik, ostobának nézik az euró­pai választókat is. Nem először persze.

Abban alighanem biztosak lehetünk, hogy hazaárulóink szerepelni fognak a transznacionális választási listán. Mi már viszont most is tudjuk, hogy a közelgő magyar parlamenti választásokba a NATO, az Európai Parlament (Jourová megmondta), az összes Soros-szervezet, valamint, ahogy nagyanyám mondaná, »János és a város« is bele fog szólni. Mondja már meg valaki, milyen demokrácia van az Európai Unióban?”

 
 
Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Flag gondolja (36) Gazdaság (713) Mondom a magamét (7708) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Gasztronómia (539) Életmód (1) Nézőpont (1) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Kultúra (9) Heti lámpás (322) Mozaik (83) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2823) Tereb (146) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>