Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Kirakták a boltjából, miután levelet írt Karácsony Gergelynek

Kirakták a boltjából, miután levelet írt Karácsony Gergelynek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Undorító! Milyen emberek ezek?

Nem forgathatott a HírTV a Nagyvásárcsarnokban azzal a kereskedővel, aki a főpolgármesterhez fordult nehéz helyzete miatt. A nő méltányosságot és a bérleti díjak csökkentését kérte Karácsony Gergelytől, de a bérleti szerződése felbontását kapta. Több kereskedő is hasonlóan arra panaszkodott stábunknak, hogy nem foglalkozik velük a főváros.

Még Margaret Thatcher a legendás volt brit miniszterelnök is vásárolt hungarikumot Kmettyékék boltjában. Az asszony családja több, mint negyven éve állandó kereskedő a fővárosi tulajdonban lévő Nagyvásárcsarnokban, férjének még szobrot is állítottak itt. A Karácsony Gergely-féle vezetéstől azonban alig kapott segítséget a pandémia idején: hiába nincs vásárló a csarnokban, mégis a teljes bérleti díjat kérik Kmettyéktől.

Marek György ajándéktárgyakkal kereskedik, a turisták elmaradása miatt standja 14 hónapja van zárva. Helypénzt továbbra is fizet, csaknem kilencmillió forint a vesztesége.

Hankesznével pedig már fel is bontották a szerződést azt követőn, hogy levelet mert írni a főpolgármesternek a kereskedők nehéz helyzete miatt. Neki személy szerint hárommillió forint bérlati díj hátraléka van. Stábunk vele már a csarnok területén nem is forgathatott.

A boltosok elkeseredettek, többüknek az árut is ki kellett dobni, mert megromlott. Profilt váltani nem tudnak, nem engedik nekik. Karácsony Gergely segítségét várnák, de - állítják - érdemi választ nem kapnak megkeresésükre. Így csak abban bíznak, hogy mihamarabb visszatér az élet a normál kerékvágásba.

 

]]>www.hirtv.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (664) Jobbegyenes (2306) Tereb (141) Kultúra (6) Történelem (14) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Sport (729) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6060) Politika (1581) Egészség (50) Mozaik (83) Mozi világ (440) Heti lámpás (259) Nagyvilág (1465) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>