Ma 2023 szeptember 28. Vencel napja van. Holnap Mihály napja lesz.
Kínos: Gulyás Gergely válaszával megsemmisítette a kötekedő Karácsonyt

Kínos: Gulyás Gergely válaszával megsemmisítette a kötekedő Karácsonyt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Házhoz ment a pofonért Karácsony Gergely,

amikor Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterbe próbált belekötni. A tárcavezető válaszában megsemmisítette a pökhendi főpolgármestert.

A pengeváltás előzménye a csütörtöki ]]>Kormányinfóban]]> keresendő. A főpolgármester a 444.hu által kiragadott, kiforgatott részletet osztott meg ebből közösségi oldalán, és ahhoz tett epés megjegyzéseket.

„Hogy nem sül le a bőr… Itt lenne az ideje, hogy egy kicsit kiszálljanak az állami autókból, lélegezzenek nagyot, nézzenek körül és vegyék például észre a budapesti közösségi közlekedést. Nagyot fognak csodálkozni. Rájöhetnek például, hogy szirénázás nélkül is gyorsan el lehet jutni még a várba is. Hogy segítsem ezt a felismerést, küldök BKK gyűjtőjegyet Gulyás Gergelynek, lehet vele menni a Lánchídon is. Meglátja, jó lesz” – próbált odaszúrni Karácsony.

Sokáig nem örülhetett magának Budapest baloldali vezetője, mert megérkezett a Miniszterelnökséget vezető miniszter válasza, aminek minden sora aranyat ér, ezért teljes terjedelmében közöljük:

„Tisztelt Főpolgármester Úr!

A buszjegyet köszönöm, még nem kaptam meg. A személyes figyelmességen túl azt az ígéretet látom benne, hogy a fővárosi vezetés képes a BKV működését a jövőben is biztosítani.

Ugyanakkor nekem a tömegközlekedés nem újszerű élmény, hiszen évtizedeken át használtam a BKV-t.

Főpolgármester úr viszont nem ismeri a vezetés élményét és vélhetően ebből erednek azok a döntései, amelyektől budapesti autósok százezrei szenvednek.

Ezért engedje meg, hogy az ügy sürgősségére tekintettel figyelmébe ajánljam az S.O.S. Autósiskolát (Budapest, Hársfa utca).

Bízom benne, hogy ezzel mind Önnek, mind a fővárosi autósoknak segítségére lehetek. Autós tanulmányaihoz egy buszjegy erejéig szívesen hozzájárulok.

Üdvözlettel:

Gulyás Gergely”

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Belföld (10) Kultúra (6) Jobbegyenes (2682) Történelem (16) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Tereb (145) Sport (729) Nézőpont (1) Flag gondolja (34) Irodalmi kávéház (529) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gazdaság (689) Egészség (50) Heti lámpás (276) Mozaik (83) Mondom a magamét (7100) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>