Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Kiderült mi égett el a tűzben

Kiderült mi égett el a tűzben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nagy a gond Gyurcsányéknál...

Ahogyan az olvasóink számára is ismert, szombaton tűz ütött ki a Gyurcsány-párt - alias Demokratikus Koalíció - központi irodájában, melynek következtében lényegében minden megsemmisült, ami ott volt.

Molnár Csaba ügyvezető alelnök hétfőn még azt mondta, hogy azokat az iratokat, melyeket az Állami Számvevőszék a múlt héten kért tőlük, már átadták. Ezzel szemben a számvevőszék kedden azt a tájékoztatást adta, hogy "a DK által már az ÁSZ rendelkezésére bocsájtott dokumentumok kizárólag a 2018. február 17. és április 8. közötti kampányidőszakra, illetve a kampánytevékenységgel összefüggő gazdasági eseményekre vonatkoznak."

Vagyis - folytatódik a számvevőszéki közlemény - "a 2017-2018. évekre vonatkozó, a törvényben kétévenkénti rendszerességgel előírt ellenőrzéséhez - ami a törvényi előírás értelmében várhatóan majd 2019. II. félévében lesz esedékes - az ÁSZ még semmilyen dokumentumot nem kért és nem is kapott a párttól. Ezeket a vonatkozó törvényi előírás szerint a pártnak majd az adatbekérés időszakában kell az ÁSZ rendelkezésére bocsájtania."

A szavak mondatok között olvasva eléggé egyértelműnek tűnik, hogy Gyurcsányék megint nem mondtak igazat és ha igaz, hogy minden elégett, akkor ennek a törvényi kötelezettségnek a DK nem tud majd eleget tenni.

Közben pedig mindenki lélegzet-visszafojtva várja a választ arra a kérdésre, hogy a DK kapott-e abból a több mint 600 milliárd forintból, amelyet az Interpol által kőrözött bolgár bűnöző, Cvetan Vaszilev ellopott.

Sokan emlékeznek még Gyurcsány őszödi szavaira: "trükkök százai, amelyekről nektek nyilvánvalóan nem kell tudnotok". Ha valaki ezek után gyanakodik valamire, az persze csakis a véletlen műve lehet.

U.i.: A katasztrófavédelem szombati tűzzel kapcsolatos vizsgálatának eredményét is nagyon várjuk.

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7708) Heti lámpás (322) Tv fotel (65) Tereb (146) Mozi világ (440) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Sport (729) Kultúra (9) Történelem (18) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Gazdaság (713) Vetítő (30) Nézőpont (1) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2823) Autómánia (61) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>