Ma 2020 február 25. Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.
Aki nem tudja, az tanítja: Vona Gábor politikai kurzust indít!

Aki nem tudja, az tanítja: Vona Gábor politikai kurzust indít!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hamar fény derült a titokra...

Na jó azt eddig is tudtuk, hogy aki nem tudja az tanítja, de eddig azt mondták, hogy az a „tesitanár”. De most jön Vona Gábor és elkezdi az oktatást.

Sok minden kiderül Vona Gábor Workshopjáról az egykori pártelnök honlapján. Először is az, hogy december 8-ra minden hely elkelt négy óra alatt. Aztán az is, hogy december 9-én is lesz 50 szerencsés, aki meghallgathatja a Jobbik levitézlett vezérét. Hamar fény derült arra is, hogy a „jelképes jegyár” hétezer forint plusz áfa. És az is, hogy Vona húsz év tapasztalatát adja néhány óra alatt, de a belépő tartalmazza a kávé, a tea és a víz árát – ezekből korlátlanul lehet fogyasztani, de mondjuk aki le akarja inni a hétezer plusz áfát, az nagyon sokat lesz a mosdóban. Az eseményt persze reklámozza is Vona, bár azt nehéz megérteni, hogy miért dobták ki egy erdő szélére, hogy elmondja mennyire várja a jelentkezőket.

No, de mi lesz vajon maga a képzés? Erről konkrétan semmi sem derül ki, azt leszámítva, hogy a Jobbik volt vezére húsz év tapasztalatát adja át. Így aztán kénytelenek vagyunk tippelni. Nyilván lesz valami íve az egésznek, mert valamivel ki kell tölteni a 10 és 19 óra közti időt (az egy óra ebédszüneten kívül persze). 

Szóval mi lesz a téma? 

Onnan indulhatna mondjuk, hogy miként lépett be a polgári körbe, amit aztán otthagyott, hogy egy szélsőjobbos pártot kreáljon, amely teljes melleszéleséggel ment neki a zsidóknak, a cigányoknak és a melegeknek. Aztán jöhet a megvilágosodás, amikor Simicska Lajos pénzére hallgatva elkezdett kutyákat simogatni, a zsidók és a cigányok szapulása helyett, izraelitákat és romákat emlegetni. És aztán még szóba kerülhet a csúfos bukás. Amikor mindenkivel elhitette, hogy az ő (vagy inkább Simicska) pártja úgy leváltja a Fideszt, mint a szél, de ehhez képest akkora maflást kapott a választóktól, hogy a fal adta a másikat. 

Workshop-nak semmiképpen sem tekinteném Vona kezdeményezését. Legyen inkább egy indokolatlanul hosszúra nyújutott politikai élménybeszámoló. Lehetne alcíme az is, hogy „Árulások, amelyek a totális megsemmisüléshez vezettek”. 

Esetleg az, hogy „Vona Gábor politikai kurzusa – avagy, aki nem tudja, az tanítja”.

Kecskés István - ]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Sport (729) Mozaik (42) Nagyvilág (1446) Egészség (50) Mozi világ (440) Kultúra (4) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (479) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (5) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (233) Mondom a magamét (4332) Vetítő (37) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Jobbegyenes (1692) Történelem (13) Tereb (139) Politika (1571) Gasztronómia (539) Gazdaság (638) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>