Ma 2021 április 21. Konrád napja van. Holnap Csilla, Noémi napja lesz.
Jakab Péter imázsa végleg összetört

Jakab Péter imázsa végleg összetört

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ennyi volt Peti!

Gasztronómiai élmények, Jakab Péter képmutatása, Fekete-Győr András nagy be- és kijelentései mellett arról is szó esett a Keménymag legutóbbi adásában, hogy nincs „Uj” a nap alatt. Ezúttal Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Káplár András, a Drót.info főszerkesztője tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában Velkovics Vilmos műsorvezetése mentén.

Rendhagyó módon a gasztronómia jegyében kezdődött az adás. A múlt héten Gav Duncan, a kontra.hu újságírója megjegyezte, a skótok még a Mars csokit is kirántják, ez a mondat pedig megihlette Apáti Bencét, aki egy videót hozott, ugyanis kipróbálta, milyen is a csokoládé kirántva. A legfontosabbak a recepthez, csoki, liszt, tojás zsemlemorzsa és persze Piros Arany. A végeredmény pedig magáért beszél.

A téma apropóján természetesen szóba került Jakab Péter Jobbik-elnök Facebook-posztja, amihez azt írta: Gyerekkorom kedvenc ízei, amiket még most is imádok.

Lentulai Krisztián szerint ezzel a kiírással semmi gond nem volt, ugyanakkor meglátása szerint Jakab úgy gondolja, ezzel a bejegyzéssel ahhoz a réteghez tud szólni, akik gyűlölik Orbán Viktor miniszterelnököt, s – tette hozzá – így majd kialakul egy közös mezsgye a „melósokkal”, akik csak ezt engedhetik meg maguknak, ez pedig szavazatnövekményt fog eredményezni.

S, ha már Jakab Péter, akkor az is kiderült, hogy mire lenne képes, ha ő kormányozna, hiszen posztolt egy újabb képet, ]]>ezúttal a karambolban megrongálódott autójáról]]>. A bejegyzés kapcsán Apáti Bence megjegyezte,

a pirosaranyos, parizeres csókának, van egy szolgálati Skodája, amihez sofőr jár és kb. 2,8-at visz haza általában.

Az igazi törés nem azon volt, hogy két autó összement, hanem Jakab Péter imázsán történt az igazi törés, lehullott a mez, a Piros Arany és a parizer a választóknak szól, egyébként pedig sofőrje van, szolgálati Skoda van

– tette hozzá Káplár András, a Drót.info főszerkesztője.

A lehullott morzsák és Jakab Péter esete után adásunkban szó esett arról is, hogy megtörtént a nagy bejelentés, ]]>Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök-jelöltje]]>, sőt programot is hirdetett egyebek között eurót, négynapos munkahetet és az új Magyarország felépítését ígérte meglehetősen Gyurcsány Ferenc stílusára hajazva.

Lentulai Krisztián a momentumos tervek alapján arra hívta fel a figyelmet, hogy

bármilyen irreális is a program, az minimum egy szervezetnek a kottájából történő játék, ez pedig az IMF.

Azonban nem csak ez volt Fekete-Győr András emlékezetes fejszámolós mutatványa, hanem miután beszabadult az ATV stúdiójába ]]>élő adásban korrupcióval vádolta meg Zugló baloldali vezetését]]>.

Ez is, majd a 444-es Uj Péter zsidózó körlevele is témát szolgáltatott a Keménymagban.

Teljes adás:

 

]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Tereb (140) Heti lámpás (254) Mondom a magamét (5241) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (171) Életmód (1) Irodalmi kávéház (505) Vetítő (37) Kultúra (6) Egészség (50) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Gazdaság (657) Nagyvilág (1454) Sport (729) Jobbegyenes (2011) Autómánia (61) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>