Ma 2021 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Jakab Péter hatalmas öngólt lőtt

Jakab Péter hatalmas öngólt lőtt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Kibújt a szög a zsákból.

Azt azért nem gondoltuk volna, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke Osváth Zsolt alias VV Zsolti díványán fogja elárulni a politikai credóját, de ez a pillanat is eljött.

Nem kellettek ide politikai spin doktorok, elemzők arzenálja, elég volt egy hajdani valóságshow-sztár viszonylag nézett internetes műsora, valamint Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely által előmelegített kanapéja ahhoz, hogy Jakab kikotyogja a féltve őrzött titkát. Mindent meg akart tenni a népszerűségének növeléséért, még ebbe a bulvár műsorba is képes volt elmenni, de balul sült el a dolog.

Íme néhány gondolat a Jobbik elnökének díványmonológjából, melyből kiderül, mennyire is becsüli valójában a saját, remélt választóit a vidéki, falusi embereket:

„[…] Szerintem ha a DK-t megmérjük, hogy hol népszerűek, akkor jellemzően a nagyvárosokban, ahol az emberek azért tájékozódnak, érdeklődnek a politika hogyléte felől. A mi szavazóink inkább a kisvárosias-falusias környezetben találhatók, és ők nem biztos, hogy annyira utánaásnak, hogy egy-egy politikai pártnak kik a képviselői.”

Úgy fogalmazott, hogy a Jobbik-szavazók mindössze „egy hangadót, egy életérzést, és az életérzés mögött egy felmutatható programot” akarnak, és sok esetben meg tudnak ennyivel elégedni.

„A hétköznapok nyomorában az emberek nem programokat bújnak” – mondta lekicsinylőn a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

Rossz hírem van Jakab Péternek. Bármennyire is lenézi és kevésre tartja a vidéki, kisvárosi, falusi embereket, annyi bizonyos, hogy az általa képviselt útszéli tahó stílusra nem lesznek vevők. Hiszen így még a kocsmákban sem beszélnek. Viszont ott legalább őszinték az emberek, nem képmutatók és nem próbálnak meg mindenféle hazug álarcokat magukra erőltetni a hatalom és a pénz megszerzéséért.

De aki eddig nem tudta, milyen ember is Jakab Péter, és miképpen gondolkodik a vidék Magyarországán élő emberekről, az most meggyőződhetett róla, feketén-fehéren.

Jakab ezzel az interjújával minden kétséget kizáróan hatalmas öngólt lőtt, csúnyán elárulta magát. Ráadásul bebizonyította azt a régi mondást, mely szerint: Aki sokat markol, az keveset fog.

Bravó, Péter!

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Jobbegyenes (2048) Autómánia (61) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Életmód (1) Tereb (138) Mozi világ (440) Mozaik (83) Sport (729) Flag gondolja (33) Egészség (50) Mondom a magamét (5370) Irodalmi kávéház (504) Nagyvilág (1456) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (255) Gazdaság (657) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Történelem (14) Politika (1578)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>