Ma 2021 október 23. Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.
Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Jakab Péter kommunistának nevezte a miniszterelnököt, de a válaszában a kormányfő megsemmisítette a jobbikos képviselőt.

Jakab ]]>felszólalásában]]> arról beszélt, hogy miért állt össze a náci Jobbik a balliberális ellenzékkel. Természetesen azért, mert ennyire utálják Orbán Viktort, mást meg nem tudnak mondani a közéletről. Felszólalását azzal zárta, hogy Orbán Viktor kezdheti írni az emlékiratait.

Ami a szélkakasra vonatkozó megjegyzést illeti, arra csak annyit mondanék, hogy +te mondád?+"

– kezdte válaszát a miniszterelnök, majd folytatta:

én úgy látom, hogy inkább ön él vissza az emberek türelmével. A gyerekes ripacskodásaival próbálja felhívni magára a figyelmet, régi igazság persze, hogy mindenki azzal főz, amije van. A legutóbbi parlamenti rendbontáskor a székembe is beleült, megértem, hogy hatalomra vágyik és türelmetlen"

– idézte fel Orbán Viktor az ellenzék korábbi szánalmas akcióját.

Azt javaslom, várjon a sorára, és addig is tanuljon némi illemet, és ne hozza kínos helyzetbe azokat, akik önt felnevelték és az iskolában tanították. Higgye el, némi jólneveltség és civilizált viselkedés még nem ártott meg senkinek, próbálja ki!"

– zárta válaszát a kormányfő.

Pörge Béla - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Jobbegyenes (2133) Flag gondolja (33) Életmód (1) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5652) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (506) Heti lámpás (255) Sport (729) Nagyvilág (1463) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Történelem (14) Gazdaság (662) Tv fotel (65) Egészség (50) Kultúra (6) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Politika (1578) Tereb (138) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>