Ma 2021 július 24. Kinga, Kincső napja van. Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
Így árusítja ki Pikó Józsefvárost

Így árusítja ki Pikó Józsefvárost

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Botrány!

Az exklubrádiós műkedvelő polgármester dobra veri a VIII. kerület vagyonát, azaz az önkormányzati lakásokat. Pedig pont az ellenkezőjét ígérte!

Bérlakásokat adna el az balliberó polgármester a VIII. kerületben, pedig ennek éppen az ellenkezőjét ígérte a kampányban. Egy a kormánypártok által bemutatott előterjesztés szerint első körben nyolc bérlakást értékesítene a józsefvárosi önkormányzat, utána jöhetne a folytatás. Ez így első, sőt: második ránézésre sem jelent mást, minthogy Pikó András polgármester elherdálja az önkormányzat vagyonát (via ]]>Hirado.hu]]>).

Pedig a józsefvárosi Pinokkió azzal kampányolt, ha rá szavaznak, akkor több jut a lakhatásra: azaz növeli a józsefvárosi bérlakások számát. Isten bizonyra plusz becscsóra ígérte, a magánberuházásokban épülő házakban önkormányzati lakásokat vesznek, valamint leállítják az önkormányzati lakóházak privatizációját, sőt, lakásügynökséget is létrehoznak. Ehhez képest...

Ehhez képest most a balliberális önkormányzat alá tartozó Józsefvárosi Gazdálkodási Központ üresen álló ingatlanok eladását kezdeményezte, és az illetékes bizottságának balliberális tagjai már le is okézták az előterjesztést. Első körben nyolc darab önkormányzati lakás elárvereztetéséről döntöttek. A beadvány szerint ezek a lakások olyan állapotban vannak, hogy azokat bérbeadás útján nem lehetne hasznosítani. Áment mondtak arra is, hogy a továbbiakban a Pikó vezette önkormányzat akár évi hatvan darab üresen álló lakást is elárvereztethet.

„Egyetlen egy lakáspályázatot nem sikerült kiírni. Tehát azok az emberek, akik arra számítottak, hogy Pikó András meg fogja oldani a lakhatási gondjaikat, most azzal szembesülnek, hogy az önkormányzat még a lehetőséget sem adta meg arra, hogy önkormányzati lakáshoz tudjanak jutni. Látható, hogy a balliberális városvezetés nem azt csinálja, amit a kampányban ígért”

– rántotta le a leplet a kívül zöld, belül vörös politikai görögdinnyék józsefvárosi ármánykodásáról Vörös Tamás, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Hogy is mondta Rodolfó? Nyúlik már Pinokkió orra, de csak a kezét figyeljétek, mert csal!

]]>https://nullker.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1456) Szépségápolás (15) Tereb (138) Autómánia (61) Sport (729) Életmód (1) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Politika (1578) Mondom a magamét (5446) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mozaik (83) Belföld (6) Flag gondolja (33) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2079) Gazdaság (659) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>