Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Hogyan bosszantsuk liberális felebarátainkat?

Hogyan bosszantsuk liberális felebarátainkat?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A választások közeledtével fokozódik a hangulat

, sűrűsödnek a facebook-falak, magánéletünket is elborítja a politika. Mit tehetünk azért, hogy mindezt a magunk javára, magunk szórakoztatására fordítsuk?

Magyarország meghatározó politikai erejeként és a kormánytöbbséget adó koalíció szimpatizáns szavazójaként kötelességünk felhívni a figyelmet a mostanában állítólag széttöredező, folyton kibeszélő „konzervatívok” számára a helyes és követendő viselkedésről a közéletet illetően. Mit tegyünk, ha egy rég nem látott kellemetlen iskolatárs, kötözködő másoldali rokon, vagy örök ellenzéki „barát-barátja” hirtelen nekünk és szeretett politikai pártunknak, netán Miniszterelnök Urunknak támad? Nos, nyugalom, mert a mi oldalunkon van minden, így természetesen az igazság mellett a higgadtság és leleményesség is. Íme néhány alapszabály, amiktől sose térjünk el!

Mindig biztosítsd a hazánkban tartózkodó és a magyar belpolitikába saját jogon beleszóló külföldieket arról, hogy fontos a véleményük, te pedig nagyon kíváncsi vagy az álláspontjukra, és jól látják a dolgokat!

De csak ha oroszok, illetve bármilyen más nemzetiségűként csodák csodájára Velünk vannak. Ellenkező esetben sajnos ismételten nem kell megfelelned az ilyen jöttment idegeneknek, akik a hosszúra nyúlt szívélyes magyar vendéglátást félreértelmezve hirtelen otthonod aktív részeseinek képzelik magukat. Az álomszerű badacsonyi naplemente fényénél a helyi borokat kortyolgató szimpatikus német házaspár hirtelen a Regierung bármi áron való leváltásáról kezd hadoválni, és hogy így szerintük nagyon nem jó? Nos, kedves mosollyal tudasd velük, hogy ez nem tabutéma, de előtte lécci vitassátok meg így hármasban, hogy este melyik likba fogják csinálni, és utána szavazzátok is meg, veled együtt természetesen. Már megint angolul posztol orbánszidalmazó Budapest Beacon cikkeket a kisköcsög belga IT-s kollegád? Kérdezd meg MAGYARUL, hogy miért nem megy neki 10 év óta Arany János hazájában Arany János nyelve, valamint mikor megy már haza, és egyáltalán mikor lesz neki valaha is olyan. A várt hatás nem marad el, ígérjük!

Mindig tegyél gesztusokat, figyelmességeket, hozz meg bátran apró kompromisszumokat!

Csak sose a köcsög kommunistáknak. Jó-jó, fideszes vagy, megértik, de ugye a manyupok államosítása meg az alkotmány átírása azért már nálad is betette a kaput?

Sose menj bele abba az utcába, amibe ők láthatóan két kézzel akarnak behúzni!

Fideszszavazóként azért ugye már szerinted is gáz a Bencsik, nagyon buta Németh Szilárd, és elviselhetetlen a legújabb obersovszky-díjas mikrofonállvány? Na ebből sose ehessenek ezek! Bárkit is kezdenek ki, mindig mondd, hogy az illető Miniszterelnök Úr után a legkedvesebb fideszesed! Soha és soha ne engedj ebből, mert ezek a fenevadak nem érik be a kisujjad felfalásával, ha meggondolatlanul odanyújtottad nekik.

Mindig legyen kritikai gondolkodásod!

De az mindig legyen olyan, ami egyúttal dr Miniszterelnök Úr kritikai gondolkodása is. Úgy érzed a szaros napilapjaik meg pártfőiskoláik bezárása okán neked most ki kéne állni a sajtószabadság meg az akadémiai függetlenség mellett?

Nos, nem érzed úgy!

Miniszterelnök Úr sokkal bölcsebb és megfontoltabb nálad. Politikai érzéke páratlan, tapasztalata pedig mindenkiénél gazdagabb. Ha Ő mondja, akkor az biztosan ÚGY van!

Saját mellé mindig fogyassz ellenzéki médiát is!

Már a nagyon okos latin bölcsek is megmondták, hogy Audiatur et altera pars! Szereted a Sajtóklubot, Háttérképet, Mélymagyart és az M1-Híradót? Érthető, hiszen csodálatosan kellemes műsorok ezek számunkra, szinte simogatják a szemet. Ráadásul temérdek pénzt és energiát fektettek beléjük, így kötelesek vagyunk élvezni őket.

A jó munka és kötelesség végeztével azonban szükségünk van egy kis szórakozásra is. A főváros környékén autózva legjobb választás természetesen a Klubrádió, de 0rbán sajnos a városhatárnál zavaróállomásokat építtetett. Tévék terén legnagyobb örömünkre immár két ATV-ből választhatunk, felváltva kapcsolgatva élvezkedhetünk Konok Péter és Krúg Emília, Kéri László és Horn Gábor, Csintalan Sándor és Rónai Egon, Kálmán Olga és Simon András ajvékolásai között, nem beszélve arról a paradicsomi pillanatról, amikor álmunkban két Farkasházy Tivadar voltunk és elkeseredetten orbánoztunk egymással.

Mindig állj bele a vitákba, nekünk nincs hova hátrálni!

Persze a nagy részük felesleges lesz, ilyenkor nyugodtan próbálj meg polgárpukkasztani, hiszen az állítólag az ő szeretett műfajuk, ígyhát tök menő meg progresszív. Megpróbálják a tudomány álcája mögül érvelve szeretett pártodba akasztani mérges tüskéiket?

Egy pillanatig se tűrd!

Rántsd le az álcát, tudasd velük, hogy a Föld köztudottan lapos, a Hold csak egy illúzió, ők pedig mind szabadkőműves-reptiliánusok, akik teliholdkor (ami nincs is, csak az ő szeánszra hívó hologramjuk) a körzős-baglyos-háromszöges dollárjuk oltárán áldoznak keresztény szüzek vérszökőkútja mellett. Igen, Pataky Attilát tényleg elvitték az ufók, az országnak pedig Széles Gábor örökmozgójából van ennyi többletforrása a látható fejlődéshez. Ha lebutáznak, lecsacskáznak, lebabonásoznak, már nyertél. Addig is kérdezd meg, mi is van az újonnan kiásott ősmagyar leletekkel, vélekedik-e már róluk valahogy a mindentudó MTA?

Mindig emlékezz rá, kik az ellenfeleink!

Állítólag sokkal jobban gyűlölnek minket, mint mi őket. Ez valószínűleg igaz is. Gyűlölhet-e igazán az Oroszlán egy csótányt? Ugye, hogy nem. Ennek ellenére azért kicsit utáld őket te is. Ez könnyedén megvalósítható, ha nem szereted Marxot meg a többi szentimentális, infantilis nagy világmegváltót, mert ezek továbbra is imádják őket, és az MSZP-újracsomagolás világbajnokaiként legszívesebben ma is pontosan ugyanolyan meszesgödörbe tüntetnének el bennünket, amilyenbe szellemi elődeik 1870 óta mindig.

Ezek kommunisták, ezt sose feledd!

A gyengék felkarolásának nemes gondolatával mindig a pénzedet és dicső múltadat akarják majd elszedni, amit egyszerűen nem engedhetsz meg nekik. Szóval se menekült, se többkulcsos adó, se alapjövedelem, se semmi ilyen csábító baromság. Ha a gyereked hazahozza a fél világ kóbor kisállatait, akkor megengeded neki, hogy házi állatkertet csináljon az otthonotokból? Na, ugye! És a gyerekedet még szereted is, ellentétben ezekkel a túlsúlyos, göndör, vagy éppen tüsihajú asszonyságokkal, szóval legyen eszed, és ikszeld nyugodt szívvel jövőre is a Drágaságos Fideszt!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2819) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Tv fotel (65) Sport (729) Heti lámpás (320) Mozi világ (440) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Belföld (11) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Gazdaság (711) Kultúra (9) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7668) Életmód (1) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>