Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Heller Ágnes: Orbán zsarnok, a magyarok pedig nem keresztények

Heller Ágnes: Orbán zsarnok, a magyarok pedig nem keresztények

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Jurák Kata jelenti.

Orbán Viktor zsarnok, a magyarok pedig pogányok – egyebek mellett erről is beszélt Heller Ágnes a Political Critique lengyel újságnak adott interjúban. Egyetlen hatalmi ágat tart függetlennek, ez pedig az igazságszolgáltatás.

Heller Ágnes szerint Orbán Viktorra nem igaz a populista jelző, mert a populisták általában a szegény emberekre támaszkodnak, a magyar miniszterelnök pedig nacionalista szókincset és retorikát használ, gyűlöletet generál és semmi köze a populizmushoz.

Heller úgy véli, hogy Orbán következő lépése az igazságszolgáltatás feletti ellenőrzés átvétele lesz, mindezt pedig azért teszi, hogy az ellenzéket elítéltethesse. Hozzátette: a magyaroknak közös ellensége is van már, Soros György, ő az, aki szervezi a bevándorlást, ő áll minden Magyarország elleni támadás mögött is. A bevándorlás Orbán vesszőparipája.

A migránsok jelentik a veszélyt, ők a nagy ellenség. Nem a cigányok vagy a zsidók, hanem a bevándorlók azok, akik elpusztítják kultúránkat. Magyarország védi egész Európát a migránsoktól, Magyarország védi a kereszténységet az iszlámtól és Magyarország védi a magyar nőket a nemi erőszaktól, amit persze a migránsok követnek el.

Ez ugyanaz a retorika, amelyet Lengyelországban használnak. Van azonban egy különbség: Lengyelország valójában katolikus ország, Magyarország pedig pogány ország, ahol senki sem vallásos.

Heller Ágnes szerint a kereszténység nem magyar kérdés, hanem csak ideológiai, retorikai eszköz a kormány számára.

Jurák Kata - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Belföld (8) Jobbegyenes (2581) Nagyvilág (1306) Gasztronómia (539) Gazdaság (676) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (520) Történelem (15) Autómánia (61) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Kultúra (6) Heti lámpás (261) Titkok és talányok (12) Tereb (142) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6715) Egészség (50) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>