Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Hé, jóember, van magának jegye?

Hé, jóember, van magának jegye?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az ózdi polgármester Bástya elvtárs nyomdokain.

Az ózdi polgármester privát fürdőként használta a városi uszodát.

A ]]>Hír TV beszámolója szerint]]> Ózd polgármestere és barátnője vasárnap kettesben töltött egy órát a Városi Thermárium és Tanuszoda wellness részlegén, emiatt pedig a fürdőzőknek másfél órával korábban el kellett hagyniuk a helyszínt. Az esetről videofelvétel is készült. A fürdő vezetése szerint korrekt üzleti megállapodás született, hisz a politikus húszezer forintért kibérelte a helyet kizárólagos használatra, amelyről számlát is kiállítottak.

Mintha csak visszamentünk volna néhány évtizedet az időben.

Bizonyára sokan emlékeznek még Bacsó Péter kultikus filmjére, a Tanúra, amelyben az emberek azért nem mehettek be az uszodába, mert ott Bástya elvtárs úszott. Ez abban a korban történt, amelyről eddig azt hittük, végleg leköszönt.

Mint kiderült, ez egyáltalán nincs így.

Sőt, amíg Bástya elvtárs esetében akadt egy Pelikán József, aki megkérdezte tőle: „Hé, jóember, van magának jegye? Magához beszélek, süket maga?”, Ózdon ez egyelőre csak nem következik be, hisz egy húszezressel a jobbikos Bástya Janiczák elvtárs megmenekült attól, hogy a település lakóival – azokkal, akik őt megválasztották – egy levegőt szívjon a fürdőben.

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2823) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Gazdaság (713) Politika (1582) Egészség (50) Sport (729) Mondom a magamét (7708) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>