Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
Gyurcsány Ferenc feleségének véleménye Arató András gyalázatos, klubrádiós publicisztikájáról

Gyurcsány Ferenc feleségének véleménye Arató András gyalázatos, klubrádiós publicisztikájáról

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szégyen!

Az Origo írásbeli sajtómegkeresést küldött Gyurcsány Ferenc feleségének arról, mit gondol Arató András baloldali újságíró gyalázatos írásáról, amelyben a lemondott Novák Katalint és Varga Juditot gyalázza.

]]>Mint arról az Origo is beszámolt,]]> Arató András: Kurvák cseréje címmel jelentetett meg publicisztikát Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról ]]>vasárnap a Klubrádió honlapján]]>. Gyalázatos, amit az újságíró megengedett magának, és valószínű, hogy erre ők is rájöttek. Hétfő délutánra ugyanis már „Bútorok cseréje?”-re változtatták az eredeti címet, és még a cikk url-t is átírták. Arató András véleménycikke azon túl, hogy ocsmány, tele van közönséges sértésekkel.

Átírták a cikk címét, próbálnak hárítani

 

A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán Arató többek között azt írta, hogy

Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

Mindenképpen gyalázatos az újságíró viselkedése, hiszen lehet, hogy más politikai nézetet vall, és nem jobboldali, ugyanakkor nyomdafestéket nem tűrő módon gyaláz két nőt, akik családanyák, nem mellesleg hosszú éveket át szolgálták a magyar hazát, dolgoztak a magyar családokért.

Megkérdeztük Gyurcsánynét, mit gondol a Klubrádió-ügyről

Arató András publicisztikájával kapcsolatban az Origo írásbeli sajtómegkeresést küldött Gyurcsány Ferenc feleségének azzal kapcsolatban, hogyan értékeli az újságíró viselkedését, azt, amit Arató András baloldali újságíró írt. 

Amint választ kapunk a Demokratikus Koalíció Sajtóosztályától, cikkünket frissítjük!

]]>www.origo.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Tv fotel (65) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Tereb (146) Történelem (18) Szépségápolás (15) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Gazdaság (704) Jobbegyenes (2786) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Egészség (50) Heti lámpás (312) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Mondom a magamét (7536) Autómánia (61) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>