Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Gyurcsány egyre cikibb

Gyurcsány egyre cikibb

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gyerekek ez nagyon gáz...

A DK szerint Semjén Zsoltnak téves elképzelései vannak arról, valójában ki a beteg. Ilyen címmel adott ki közleményt Gyurcsány Ferenc pártja. Semjén Zsolt szerint aki kétségbe vonja, hogy egy nőnek anyává kell válnia, az beteg – írja a Demokratikus Koalíció hétfői szánalmas közleményében. Mint ismeretes, Semjén Zsolt ]]>az ECHO TV Bayer Show című műsorának volt a vendége]]>, ott azt mondta:

A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg. (...) Magyarországnak mit kellene akarnia, ha nem azt, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek, magyar nyelvben, magyar kultúrában felnőve, hogy a magyar nemzet fennmaradjon?

– magyarázta Semjén Zsolt a műsorban. Ez a magyar állam értelme és küldetése, hogy ezt biztosítsa - mondta, majd hozzáfűzte:

Beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet ne azt akarja, hogy a tagjai az adott nemzethez tartozó gyerekeket szüljenek és neveljenek fel, és így a nemzet fennmaradjon.

A DK ezt nem bírta megemészteni, és ezért kiizzadta magából az alábbi gusztustalan bekezdést.

A Demokratikus Koalíció felhívja a miniszterelnök-helyettes figyelmét, hogy valójában az a beteg, aki mások paplanja alatt turkálva hálószobatitkok és legbelsőbb magánügyek után kajtat. Minthogy pedig Semjén Zsolt igen gyakran tesz ilyesmit és élvezettel beszél is róla, ezért felmerül a kérdés: ki is valójában a beteg?

– zárja magvas gondolatait Rónai Sándor, a Gyurcsány-párt szóvivője. 

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Politika (1582) Szépségápolás (15) Belföld (11) Vetítő (30) Életmód (1) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Tereb (146) Sport (729) Gazdaság (711) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (319) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Tv fotel (65) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2818) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7667)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>