Ma 2024 július 23. Lenke napja van. Holnap Kinga, Kincső napja lesz.
Gyurcsány, a kutyapiszok és a terrorista

Gyurcsány, a kutyapiszok és a terrorista

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ezt Kun Béla, Rákosi, Kádár se tette, miért pont ők lennének kivételek.

Legalább már van két olyan ellenzéki párt, amely nem támogatja a kötelező migránskvóta Brüsszel általi Magyarországra erőltetését, míg amelyek Gyurcsány köpönyegéből bújtak ki, azok természetesen teljes mellszélességgel támogatják, pusztuljon a magyar jeligére.

Néhány nap már eltelt azóta, hogy Brüsszel teljesen jogellenesen meghozta a döntését a migránsok kötelező szétosztásáról az Európai Unió tagállamaiban, így Magyarországon is. A gyurcsányisták azóta is hallgatnak, mint szar a fűben, még véletlenül se mondanák azt, hogy ez disznóság, ez ellentétes Magyarország érdekeivel, tiltakozunk.

Pedig ők is jól tudják, hogy az Európai Unió 30 ezer migránst küldene Magyarországra. S amennyiben hazánk nem akar bevándorlókat befogadni, akkor akár a be nem fogadott migránsokért – illegális bevándorlókként – nyolcmillió forintos, összesen 250 milliárd forintos bírságot is kaphatunk . Egyenesen hajmeresztőnek nevezte Brüsszel migránskvótáról szóló döntését a KDNP frakcióvezetője. Simicskó István kijelentette: az Európai Unió már régóta nem azt az értéket képviseli, amit az alapítói megálmodtak. Aláhúzta: miközben Európa keleti részében háború dúl és milliók szenvednek, Brüsszelben béketerv helyett háborús forgatókönyvet írnak, és migráns kvótatervet fogadnak el, amellyel tovább bátorítják az illegális bevándorlókat és az embercsempészeket. Úgy vélte, az Európai Unió méltatlanná vált a 2012-ben kapott béke Nobel-díjra.

A gyurcsányista baloldal eközben a füle botját sem mozgatja, hogy kifejezze tiltakozását a tervezett intézkedés ellen. Pedig Brüsszel nyilvánvalóan komolyan gondolja. Emlékezhetünk, elsőként egy önkéntes kvóta, majd egy ideiglenes, és most az örökös kötelező betelepítési kvóta lemeze forog a korongon.

Eközben Gyurcsányék folyamatosan bagatellizálják a kérdést. Rónai Sándor, a DK európai parlamenti képviselője egyenesen hazugságnak tartja, hogy Brüsszelben szavaztak a kötelező kvótától: „Orbán Viktor továbbra is a magyarok hazugságban tartásában látja hatalma zálogát, most éppen azt hazudja az országnak, hogy Brüsszelben megszavazták a kötelező betelepítési kvótát, és aki nem hajtja végre, az migránsonként büntetést kell fizessen. Mindebből annyi igaz, hogy valóban van egy város Európában, amit Brüsszelnek hívnak, a többi hazugság: semmit nem szavaztak meg, hiszen nem is volt szavazás, az Európai Unió Tanácsa egyeztetett, kötelező betelepítési kvóta pedig nincs és nem is lesz, hiába riogat ezzel a Fidesz.”

Én is azt mondanám, hogy hajmeresztő hazugság, ha ezzel nem volnék tapintatlan a borotvált fejű Rónaival.

Molnár Csaba az ATV-ben pedig azt mondta, „A tanács úgy döntött a pozsonyi csúcson, hogy a jövőben nem lesz már kötelező kvóta. Úgy fogalmaztak, hogy a menekültbefogadásnak önkéntesnek, szívből jövőnek kell lenni. Ez egy szép fogalmazás, nyilván arról szól, hogy a tagállamok ezen túl erre nem lesznek kötelezve.”

Gyurcsány Ferenc maga is jelentékteleníteni próbálta azt a veszélyt, amit a migráció és a vele együtt járó terrorizmus jelent. A DK elnöke a 2015-ös párizsi terrortámadás után cinikusan úgy fogalmazott: jobban kell félni a kutyapiszoktól, mint a terroristáktól. A bukott miniszterelnök felesége pedig ]]>2019-ben mondta azt]]>, hogy a migrációtól egyáltalán nem kell tartani, mert az nem is létezik.

Ugyanakkor Gyurcsányék még a migránsvízumról szóló határozatot is támogatták, amely már azelőtt beutazási engedélyt adott volna a bevándorlóknak, mielőtt kiderülne, hogy egyáltalán jogosultak-e menekültstátuszra.

Ujhelyi István 2016 szeptemberében egy Facebook-videóban tagadta a kötelező betelepítés tervét. Mint mondta, „néhány fontos dolog kiderült számunkra. Az egyik, nincs és nem is lesz semmifajta kötelező kvóta a menekültek letelepítése kapcsán”. Tette ezt azután, hogy Kunhalmi álproblémának nevezte a dolgot.

Mindezekkel pusztán emlékeztetni akartam a kedves olvasót, hogy Gyurcsányéknál a helyzet változatlan. Bármilyen nagy hangon mondják, ettől még egyáltalán nem igaz, hogy ők nem a migránsok, hanem Magyarország és a magyarok érdekeit képviselik. Ezt Kun Béla, Rákosi, Kádár se tette, miért pont ők lennének kivételek.

Horváth K. József

A szerző szerkesztő

]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Életmód (1) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2825) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Tv fotel (65) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Gazdaság (713) Belföld (11) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Nézőpont (1) Történelem (18) Kultúra (9) Mondom a magamét (7725) Heti lámpás (322) Sport (729) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>