Ma 2021 június 16. Jusztin napja van. Holnap Laura, Alida napja lesz.
Gárdás oroszlán, pillangós tetkó és Heller Ágnes-kitűző

Gárdás oroszlán, pillangós tetkó és Heller Ágnes-kitűző

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez már mindennek a határa!

Mirkóczki Ádám (Jobbik) az országgyűlésben napirend előtti hozzászólásában azt mondta: a mostani kormány azt a bolsevik tempót diktálja nyolc éve, ami ellen verbálisan kikel, amikor az az 1956-os forradalomról van szó. Bírálta Rétvári Bence Emmi-államtitkárt, mondván: minden évben "itt virít" az 1956-os hős, Mansfeld Péter arcképével díszített pólójában, miközben a kormányoldal leszavazza a lusztrációs törekvéseket és az ügynöklisták nyilvánosságát. 

A képviselő az MTVA-székház védelmére kedden kivezényelt több száz rendőrre utalva azt kérdezte: hol volt ez a rendőri aktivitás, amikor országszerte jobbikos óriásplakátokat tettek tönkre "a kormányoldal fizetett aktivistái".

Kijelentette: az MTVA-ban nem közszolgálati, nem objektív és nem kiegyensúlyozott tájékoztatás zajlik nyolc éve, a Jobbik ezért bojkottot hirdetett.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára azt mondta: úgy tűnik, a Jobbik a hatalom érdekében bárkivel együttműködik, és már nem könnyű feladat Gyurcsány Ferenc pártja és a Jobbik között különbséget tenni, előbbi is ellenállást hirdetett, akár együtt is tarthatták volna a két párt kongresszusát. 

A Jobbikot úgy jellemezte: ők azok, akik "egy zsák pénzért egy oligarcha zsoldjába mentek", olyan képviselőt küldtek az Európai Parlamentbe, aki egy idegen hatalomnak kémkedett, majd a baloldallal együtt jogköröket adtak volna Brüsszelnek. Ők azok, akik "egyszerre képesek gárdás oroszlánt, pillangós tetkót és Heller Ágnes-kitűzőt is viselni, és akik akkor dobálnak tojással középületeket, ha a pártközpontból leszólnak" - fogalmazott.

MTI

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Belföld (6) Irodalmi kávéház (504) Életmód (1) Nagyvilág (1456) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (138) Autómánia (61) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2047) Kultúra (6) Sport (729) Heti lámpás (255) Gazdaság (657) Mondom a magamét (5368) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1578) Vetítő (30) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Tv fotel (65) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>