Ma 2020 szeptember 20. Friderika napja van. Holnap Máté, Mirella napja lesz.
Fény derült a Momentum mestertervére, Cseh Katalin mutatta be

Fény derült a Momentum mestertervére, Cseh Katalin mutatta be

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Leleplezte magát a momentumos csitri.

Elképesztő, sok mindenről árulkodó cikket írt a ]]>Politico.eu]]>-ban Cseh Katalin (Momentum). A politikus lényegében azt várja el az Európai Uniótól, hogy kezdje el finanszírozni a magyarországi baloldali médiát. Mindezt persze a demokrácia védelmében.

Már Cseh írásának címe is sokatmondó: „Magyarország szabad médiájának jövője az EU pénzétől függ”. Szerinte ugyanis Budapest sajtószabadsággal szembeni támadásainak megfékezésére Európa legjobb eszköze a támogatások kontrollálása.

A politikus valótlanságoktól hemzsegő kirohanásában hozzátette, Magyarország legnagyobb hírportálja főszerkesztőjének elbocsátásával Orbán Viktor oligarchái a független média utolsó bástyáját is lebontották. – A pénz jobban beszél, mint a szavak, vagyis ha az EU törődik a magyar szabad médiával, akkor segíteni kell finanszíroznia azt – javasolta Cseh Katalin. Azt, hogy ezt miképpen képzeli el a momentumos képviselő nem részletezi, de talán jobb is.

Cseh szerint egyébként az európai konzervatív elit blokkolja Brüsszelt abban, hogy megvédhesse közös európai értékeinket a magyar miniszterelnök kegyetlen támadásaitól. – Azok, akik szerint a magyar szabad sajtó eróziója egy távoli kis ország problémája, tévednek, ugyanis Orbán exportálja propagandagépezetét, és kormánybarát médiamágnásai a Balkánon is lépéseket tesznek.

Kemény kérdéseket kellene feltenni a síró újságírók fájó képsorai kapcsán azoknak, akik lehetővé teszik ezt Orbánnak. Ezek az újságírók ugyanis megérdemlik Európa támogatását – írja rendhagyó cikkében a Momentum politikusa.

]]>www.magyarnemzet.hu]]> - Politico

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (490) Mondom a magamét (4799) Nagyvilág (1452) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Gazdaság (652) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1849) Heti lámpás (243) Tv fotel (65) Autómánia (61) Sport (729) Politika (1571) Mozi világ (440) Vetítő (37) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Egészség (50) Történelem (14) Flag gondolja (33) Belföld (5) Szépségápolás (15) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>