Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
„Erdély Románia része, és kész...” – mondta Jakab embere

„Erdély Románia része, és kész...” – mondta Jakab embere

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha azt hinnénk, hogy nem lehet fokozni a hazaárulást, a nemzetgyalázást akkor tévedtünk: lehet. Jakab Péter embere folytatta, újra belerúgott a magyarokba.

Újabb gyalázkodó, gyűlöletkeltő TikTok-videóval jelentkezett Jakab Péter barátja, a Németországban élő férfi. Éppen ma írtam meg Poszt-traumában, hogy van ez a senkiházi Németországban élő nemzetáruló, aki éppen azt bírta mondani: hogy „Ki a f...szt érdekel” Trianon? 

Nem elégedett meg azzal, ahogy megalázta, elárulta az egész nemzetet, most az erdélyieket románozza. Ez nem az első eset, korábban is került már konfliktusba erdélyi székelyekkel, akkor is azt hangsúlyozta, hogy ők bizony románok. 

Ez a hazaáruló Jakab Péter barátja, ahogy arról maga a politikai bohóc is nyilatkozott. Ezt a videót csak azok nézhetik meg, akiknek van TikTok-fiókjuk. Komolyan mondom megéri regisztrálni. Egyébként a borítóképet ebből a videóból másoltuk ki. 

]]>ITT nézhető meg!]]>

Borítókép: Jakab Péter posztjáról készült képernyőmentés (forrás: TikTok/Jakab Péter)

Tóth Tamás Antal - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Gazdaság (711) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Mondom a magamét (7668) Jobbegyenes (2819) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (320) Tereb (146) Vetítő (30) Mozi világ (440) Mozaik (83) Kultúra (9) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Sport (729) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>