Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Durván uszít a tévészékházban fetrengő Bangóné

Durván uszít a tévészékházban fetrengő Bangóné

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Döbbenetes VIDEÓ!

Bangóné Borbély Ildikó a demokrácia egyik komoly védőbástyája, aki szót emel az elnyomás ellen, harcos marxista szólamokkal töltve be az étert. Legújabb ötlete, hogy Pro Propaganda díjat ad azoknak a vállalkozásoknak, multinacionális cégeknek, akik hirdetéseket jelentetnek meg a közmédiában, ezzel is erősítve a diktatórikus magyar kormány további elnyomását.

Az első díjátadó a Csörsz utca és az Alkotás utca sarkán lévő irodaházban székelő Bayer gyógyszergyár volt, amely Bangóné szerint óriási hibát követ el azzal, hogy hirdetést és reklámot jelentet meg a közmédiában. Bangónénak nem tetszik, hogy a gyógyszergyár szuverén döntést hoz, a hetvenes évek boldog szocializmusát visszasíró politikus ettől teljesen kijött a béketűréséből. 

A PestiSrácok.hu stábja megkérdezte Bangónét, hogy ha már propagandáról beszél, hogyan néz szembe azzal, hogy 2004-ben olyan plakáton szerepelt családjával, mely a határokon túl élő magyarok kettős állampolgárságáról szóló népszavazás kampányában a “nem” válaszra buzdított, hamis és tudatos nemzetellenes propagandát hangoztatva.

A szocialista politikus azonban megharagudott és nem adott érdemi választ, ahogy arra sem, hogy mit gondol a közmédia székházában véletlenül kiszivárgott felvételről, melyből kiderült, hogy szándékosan játszották el politikustársaival azt, hogy tarkóra tett kézzel kell a földön feküdniük.

Bangóné epés és a választ kikerülő vádaskodását megnézhetik videónkon. 

Nézzen szabadidejében Bangónét!

]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Nézőpont (1) Autómánia (61) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Heti lámpás (320) Szépségápolás (15) Gazdaság (711) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Politika (1582) Mozi világ (440) Kultúra (9) Mondom a magamét (7668) Jobbegyenes (2819) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>