Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Döbbenetes mélységekbe süllyedt az RTL Klub

Döbbenetes mélységekbe süllyedt az RTL Klub

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szellő Pityu kitett magáért!

Most, amikor egész Magyarország a közel egy éve tomboló koronavírus-járvány megfékezésért küzd, a még mindig az egyik legnagyobb nézőközönséggel rendelkező televíziós csatorna álhírekkel, kamunév alatt futó közösségi hozzászólásokkal próbálja lejáratni az egyik legtekintélyesebb magyar prvosprofesszort, a járvány egyik élharcosát, dr. Merkely Bélát.

Igen, arról az RTL Klubról van szó, amely tavaly év végén a végtelenül agresszívan nyomuló LMBTQ-mozgalom kampányába is ezerrel beleállt, most pedig egy névtelen kommentelő hazugságait adták el hírként.

]]>drót.info ]]>portál szúrta ki, hogy a Szellő istván vezette ún. Híradóban a csatorna szerint "több facebook-os hozzászólás is Merkely Bélát kritizálta, volt, aki hazugnak nevezte”.

Ha tehát valaki számára nem teljesen világos a történet, akkor még egyszer leírjuk: a "függetlenobjektív" televízió hírműsorában egy senki által nem ismert illető gyalázkodó kommentjét készpénznek vette és erre a névtelen akárkire hivatkozva próbálja lejáratni, hitelteleníteni hazánk egyik legelismertebb orvosát.
Döbbenet.

Arról, hogy ezzel mi volt a célja a nyilvánvalóan külföldi zsoldban álló és a nézettségét a legalpáribb műsorok sugárzásával mesterségesen felturbózó TV-nek, arról nyilván mindenkinek lehetnek sejtései, én élnék a gyanúperrel, hogy az RTL-től a következő időszakban ennél jobbra nemigen számíthatunk.

Egy biztos: innentől kezdve nyugodtan nevezheti őket mindenki azon a néven, amely megilleti őket!
FAKE NEWS!

Juhász Attila

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2815) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Mozaik (83) Mondom a magamét (7657) Autómánia (61) Nézőpont (1) Heti lámpás (319) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Történelem (18) Tereb (146) Egészség (50) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Sport (729) Kultúra (9) Mozi világ (440) Gazdaság (711) Gasztronómia (539) Belföld (11) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>