Ma 2021 május 05. Györgyi napja van. Holnap Ivett, Frida napja lesz.
De mi lesz, ha Puzsér győz?

De mi lesz, ha Puzsér győz?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Fekete Pákó is képbe került...

Érdektelenségbe fulladt a baloldali pártok előválasztási kampánya. Az volt a kérdés, hogy ki legyen majd ősszel Tarlós István ellenfele. Első körben a homályos hátterű Karácsony Gergely és a szocialista Horváth Csaba mérkőzött meg. Az eredmény: győzött Karácsony Gergely a leadható szavazatok (a budapesti szavazásra jogosultak) 1,9 százalékával, veszített Horváth Csaba ugyanezen szavazatok 0,47 százalékával.

Ezt valahogy úgy lehetne lefordítani, hogy a biztos bukó nagy versenyben legyőzte a még biztosabb bukót, és ezzel megszerezte a jogot, hogy megmérkőzzön Puzsér Róbert humoristával, aki aztán az égvilágon senkit sem képvisel, viszont sokat szerepel a tévében. Úgyhogy indokolt föltenni a címben megfogalmazott kérdést: de mi lesz, ha Puzsér győz?

Mihez kezdenek a már régóta önmaguk gúnyképeként működő baloldali és liberális pártok (ideértve a látványos átalakuláson átmenő Jobbikot is) akkor, ha egy Puzsér nevű humorista nyeri meg a baloldal főpolgármester-jelöltjét kiválasztani hivatott előválasztást? Kacagnak egy jót. És? Utána mi lesz? Avagy úgy tesznek, mintha komolyan vennék a dolgot, és tényleg Puzsérral készülnek föl a választásra? Esetleg – ami a legvalószínűbb – némi késleltetéssel bejelentik, hogy ez az előválasztás csak egy próba volt, de majd most már komolyra fordul a dolog… és elkezdenek fontoskodva tárgyalni arról, hogy tényleg, ki legyen az összevont főpolgármester-jelölt?

Isten bocsássa meg nekem, hogy előhozakodom vele, mert ő szegény igazán nem tehet róla, de még az is megtörténhet, hogy Puzsér mai tündöklésén föllelkesülve, az új érzésekkel, vágyakkal és vonzódásokkal ismerkedő Jobbik Fekete Pákót javasolja majd főpolgármester-jelöltnek, aki legendás „Add ide a didit” kezdetű számával már beírta magát a magyar kultúrtörténetbe. Nem volna ebben semmi meglepő, és jelzésértéke lehetne, amelyhez csatlakozhatnának a hagyományosan balliberális pártok, beleértve a kicsit lopós hangulatba esett momentumos fiúkat, lányokat is.

Idézem: „Ha Orbán Viktor és szövetségesei diadalmaskodnak pár hónap múlva, akkor drótakadályokkal szabdalt, egymás ellen ágáló közösségeknek az Európáját láthatjuk” – mondta Gyöngyösi Márton elnökhelyettes múlt hétvégi évadnyitó beszédében, mintegy aláhúzva, hogy pártja elutasítja a magyar határzárat, talán mert nem szeretné, ha Európában kerítések akadályoznák szegény migránsok békés haladását. A Jobbik évadnyitó rendezvényén nem szakadt le az ég, és a küldöttek sem rohantak föl a szónoki emelvényre, hogy elkergessék Gyöngyösi Mártont. Ez úgy volt jó nekik, ahogy elhangzott.

A Jobbik megérkezett Gyurcsány Ferenc kebelébe. Innentől együtt vonulhatnak a proletár internacionalizmus hazugságokkal szegélyezett útján a keverék Európa őrült diszkófaluja felé. Miért ne lehetne Fekete Pákó a főpolgármester-jelöltjük? Ő igazi fekete ember, nigériai származású, akit Nyugat-Európában mindenhol tisztelettel és örömmel fogadnának. Ha Londonnak lehet pakisztáni és muszlim vallású főpolgármestere, miért ne lehetne az egyesült bal-jobboldal budapesti jelöltje egy nigériai férfi?

Hogy ez már az orvosi esetek kategóriájába tartozik? Ebben tökéletesen igaza van a tisztelt olvasónak. Az, amit ma az ellenzéki táborban látunk, egyre kevésbé mulatságos, és egyre ijesztőbb. A legnagyobb baj azonban az, hogy ez a szellemi leépülés az egész európai baloldalra jellemző. Ugyanis ma még ők uralkodnak.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Történelem (14) Irodalmi kávéház (505) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2018) Életmód (1) Tv fotel (65) Mozaik (83) Nagyvilág (1454) Politika (1578) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Gazdaság (657) Heti lámpás (254) Mondom a magamét (5276) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Sport (729) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>