Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
7d566ba2f0fc38bd7092344dcf9f4422.jpg

D. Tóth Kriszta - Mi történt a ma estével?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Oké, most már tényleg le kell ülnöm írni, egyszerűen nincs több haladék. Kitöltöttem minden puffert. A hétvége lesből eltelt, fogalmam sincs, hogyan.

Pedig vasárnapra ígértem. És az már a második határidő-módosítás volt. Hétfő este van. Ennyi volt. Most, vagy soha. Csak hát a soha, az nem opció, ugye. Szóval akkor most. Annyira egyszerű pedig. Már meg is volt, hogy miről szóljon. Egy oldal az egész. Egy oldalt bármikor, bárhol, bárhogyan, nem? Ilyen rutinnal... na.

Csak még egyszer... gyorsan... felmegyek a fészbukra, megnézem, lesz-e valami a holnap estéből. Egy pillanat, nem több, tényleg.

Ühm, a csajok ráérnek. Akkor megyünk holnap moziba. Jaj, ez azt jelenti... azt jelenti... azt jelenti, hogy tényleg meg kell írnom ma este. Nincs mese. Holnap egész nap lótok-futok, be kell mennem az irodába, van az a megbeszélésem ebédidőben, délután olaszóra, aztán bevásárlás, épp hogy odaérek Loláért az iskolába. Nem, holnap egészen biztosan nem fér bele.

Hú, a franc. Elfelejtettem kiszedni a ruhákat a mosógépből. Pedig azt muszáj megcsinálni. Benne van a blúz, amit holnap viselnem kell. Különben sem maradhatnak benne a nedves ruhák egész éjszakára. A múltkor is bebüdösödött minden, kétszer is ki kellett mosnom, aminek meg az lett a vége, hogy a kedvenc csíkos pulóverem már csak a gyerekre megy föl. Eh, akkor lemegyek és kiteregetek. Az a tíz perc nem számít. Legalább átgondolom a cikket. A szerkezetét, mondjuk.

Nnna, ez is megvolt. Azta, jött egy e-mailem. Biztos nem fontos. Este tízkor. Vagy... de hát este tízkor már csak az igazán fontos embereknek van képe e-mailt küldeni. Megnézem. Húha, erre most azonnal válaszolnom kell. Gyorsan, gyorsan, csak szűkszavúan, a részletek majd holnap. Elvégre ma este cikket írok.

Ping! A képernyő jobb felső sarkából jelentik, hogy a kedvenc oldalamon megjelent egy új cikk Ukrajnáról. Azok a szegény ukránok... mi lehet a legújabb infó? És ha kitör a háború, miközben én itt holmi cikkírással foglalatoskodom? Az embernek legyenek rendben a prioritásai. Az a minimum, hogy tudom, mi történik. Az elmúlt húsz évben szinte nem múlt el úgy nap, hogy ne tájékozódtam volna a hírekről. Hogy nem ma, az orosz invázió fenyegetésének árnyékában fogom elkezdeni az információs sötétséget, az biztos. Na, nézzük gyorsan azt a tudósítást Ukrajnáról. Breaking news. A normal news megvár.

Huh. Hány óra? Au, fáj a homlokom. Mi történt? Ááá, a „ctrl” és az „alt” beleállt a homlokomba. Vajon mikor aludtam be? És ez, ez meg mi? Jesszusom, kifolyt a nyálam is. Ugye nem a billentyűzetbe??? Nem, szerencsére csak az asztalra. Anyám, de jó, hogy Alex Amerikában van... nem látja a feleségét nyállal a szája sarkában, kontrol-alttal a fejében. De mi történt Ukrajnával? Ja igen, emlékszem. Elkeserítő és félelmetes. Meg arra a jó kis Oscar-cikkre is emlékszem a Buzzfeeden, amiben a ceremónia 27 legjobb pillanatát gyűjtötték össze anim-gifekben. Ellen DeGeneres a legnagyobb király, még akkor is, ha a saját talkshow-jában ezerszer viccesebb, mint az Oscar-színpadon. Vajon hány lépésben jutottam el a Krímtől Hollywoodig?

Atyavilág, fél egy van. A kutya hangosan horkol. Hat óra múlva ébreszt a telefonom. Megnézem a gyereket. Jól van. De cuki! Olyan pozíciót vett föl az alváshoz, mint valami repülő szuperhős. Eszméletlen, hogy a gyerekek milyen kitekert pozitúrákban képesek aludni. Hm... aludni... A gyerekszobától csak három lépés a fürdő. Mi lenne, ha gyorsan fogat mosnék... aztán... aztán... édesistenem, de finom ez az ágy. Milyen jó, hogy áthúztam reggel, ropogós, hűvös az ágynemű.

De tényleg, mi történt a ma estével?

D. Tóth Kriszta - shopline.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Heti lámpás (319) Mondom a magamét (7654) Mozaik (83) Történelem (18) Gazdaság (711) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2815) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nézőpont (1) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Életmód (1) Sport (729) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>