Ma 2022 január 27. Angelika napja van. Holnap Károly, Karola napja lesz.
Csúnyán kiborult a Jobbikos bili

Csúnyán kiborult a Jobbikos bili

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hangfelvétel: a Jobbik "prostitúciós jelleggel" alkalmazott gyakornokokat.

2018 legpikánsabb hangfelvétele került elő a Jobbik háza tájáról, amely korántsem vicces. Úgy látszik, hogy jobbikos politikusok szexuálisan használtak ki azokat a fiatal nőket, akik gyakornoknak jelentkeztek hozzájuk.

A HírTV birtokába került felvételen a Jobbik akkori alelnökjelöltje – azóta alelnöke –, Stummer János beszélt arról, hogy a párt parlamenti gyakornoki programjában résztvevő fiatalokra prostituáltként tekintettek a Jobbik politikusai. A májusi hangfelvételen hallható információkat pár napja Volner János szellőztette meg. Azt írta: „nem engem kísérgettek semmihez nem értő, de piszok jól fizetett miniszoknyás kolleginák”. 

"Felül kell vizsgálnunk a fizetett alkalmazottak körét. A becsületes és mindent beleadó dolgozóknak megbecsülés és nagyobb odafigyelés, a lustáknak és lassúaknak lapulevél jár" – mondta Stummer májusban, a párt tisztújító kongresszusán.

Megújítjuk a Jobbik utánpótlásképzését. Felszámoljuk a parlamenti gyakornoki program prostitúciós jellegét"

– mondta el megdöbbentő természetességgel a politikus, majd így folytatta: "a helyi tagozatokban feltörő tisztességes fiataloknak...fiatalokat pedig nem elüldözzük, hanem segítjük előmenetelüket".

A parlamenti gyakornoki programok évről évre meghirdetésre kerültek, mint az lentebb látható, Vona Gábor és Farkas Gergely hirdette meg őket – legalábbis az utóbbi években.

Mint a programokban írják: "minden gyakornok "mentort" kap maga mellé egy képviselő személyében...aki a szakmai munkába bevonja". A jelöltekről személyes meghallgatás után döntöttek.

Stummer János beszéde alapján a jobbikos képviselők rendszeresen visszaéltek azzal, hogy fiatal nők szerettek volna munkát vállalni a frakció mellett.

A beszéd szövegéből világos, hogy nem egyedi esetről van szó. Rendszerszinten vadásztak a jobbikos képviselők a fiatal gyakornoklányokra.

Ennél szánalmasabb és aljasabb dolgot el sem lehet képzelni. A fiatal, tanulni vágyó, karrierre áhítozó nőket gyakornoki programmal csábítja magához a Jobbik-frakció, majd utána kihasználják őket a képviselők és jöhet is a következő gyakornoki program. Aljas és undorító. Ráadásul mindez, a képviselő szavai szerint, a pártvezetés tudtával történt.

Bácskai Balázs -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (509) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Vetítő (30) Jobbegyenes (2205) Politika (1579) Gazdaság (664) Egészség (50) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Belföld (6) Heti lámpás (256) Mozi világ (440) Életmód (1) Mondom a magamét (5844) Autómánia (61) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>