Ma 2021 január 18. Piroska napja van. Holnap Sára, Márió napja lesz.
Csintalannak Vona után Gyurcsány az úr

Csintalannak Vona után Gyurcsány az úr

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Sanyi bácsi és a köpönyeg...

Gyurcsány Ferenc az Országgyűlés mai ülésén újra védelmébe vette a Soros-Sargentini-jelentést. A többszörösen megbukott politikus produkciója sajnos nem volt annyira szórakoztató, mint párttársa, Hajdu László minapi felszólalása, de böszmeség tekintetében azonos súlycsoportban vannak.

A Soros-Sargentini-jelentést védelmező Gyurcsány, akinek rendszerváltó tüntetéssorozata kettő, azaz kettő napot élt meg, beszélt tisztességtelenségről, beszélt hazugságról és beszélt bukásról. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy nem egy tükör előtt mondta ezt el, mert akkor még igaza is lett volna.

Csintalan Sándor, kinek politikai fordulékonyságához kétség sem fér, az elsők között írt kommentet az általa egykoron „Böszmeként” emlegetett bukott miniszterelnök videója alá.

Igaz, az ellenzéki palettán nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elk*rták. Nem kicsit. Nagyon.

Ennek legékesebb bizonyítéka az, hogy Gyurcsány még ma is felszólalhat a magyar Országgyűlésben és szabadon terjesztheti böszme gondolatait, miközben ellenfelei nem küzdenek ellene, hanem ]]>majmolják]]> őt.

Tamás Dániel - ]]>www.figyelo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Nagyvilág (1453) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1571) Tereb (140) Jobbegyenes (1946) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (249) Sport (729) Mozi világ (440) Vetítő (37) Gazdaság (656) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Szépségápolás (15) Belföld (5) Egészség (50) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (502) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Életmód (1) Mondom a magamét (5041) Autómánia (61) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>