Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Bencsik András: Szükség van rád, gyere!

Bencsik András: Szükség van rád, gyere!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mennünk kell szavazni!

Nem akartuk, hogy ideérjen, sőt mindent megtettünk annak érdekében, hogy a háború elkerüljön bennünket, de mégis ideért: bűnözői körök, akik magukat szemérmesen hackereknek nevezik, hétfőn reggel több magyar jobboldali hírportált is megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mondanak, mint a nemzetközi liberális média.

A balliberális hírportálok nem kevés kárörömmel közölték a hírt. Pedig semmi okuk nincs az örömre.

Még akkor sem, ha a választás finisében valami eszelős gyűlölet- és rágalomkampányt indított el az ellenzéki moslékkoalíció és az azt támogató „nem létező” nemzetközi háttérhatalom.

A táncoskomikusból lett ukrán államfő a legutóbbi uniós csúcson már közvetlenül Orbán Viktort provokálta, mintha bizony Ukrajna hadászati esélyei azon múlnának, hogy Magyarország nem hajlandó fegyvert juttatni a harcolóknak. Nem elég az önzetlen segítség, nem elég a menekültek befogadása és a róluk való emberséges, szervezett gondoskodás, nem elég a hihetetlen összegű, 800 millió forintot meghaladó társadalmi adakozás a Kárpátaljára szorult menekültek és általában az ukrajnai menekültek ellátására, a nagyvonalú állami költségvállalás, Zelenszkijnek – megbízói utasítására – muszáj volt megfenyegetnie Magyarországot. Nem azért, mert Ukrajnának tőlünk bármire is szüksége volna, hanem mert Magyarországon vasárnap országgyűlési választások lesznek, és ez a jelek szerint valahol, de nem feltétlenül a körülzárt Kijevben fontosabb, mint a háború állása.

A dolgok összefüggenek. A magát Anonymousnak nevező nemzetközi bűnözői csoport tevőlegesen részt vesz az ukrán–orosz, pontosabban szólva az amerikai–orosz, még pontosabban fogalmazva, a Nyugat–Kelet-konfliktusban. Bár a harctér egyelőre még Ukrajna területére korlátozódik, és talán van rá esély, hogy ne is terjedjen túl azon, a virtuális térben már javában tombol a kibernetikus világháború. Hogy mit vétett a 888.hu, a magyarnemzet.hu, a mandiner.hu és a többi jobboldali hírportál? Csak azt, hogy léteznek, és nem rejtik véka alá azon véleményüket, hogy Magyarország számára a szó szoros értelmében élet-halál kérdés, hogy a Fidesz–KDNP-re vagy az életveszélyes moslékkoalíció jelöltjeire szavaznak-e az emberek.

Szemmel látható, hogy a nemzetközi médiagépezet most minden erejét bevetette, mindent megtesz annak érdekében, hogy vasárnap megtörje a patrióta jobboldal 12 éve tartó uralmát, hogy belekényszerítse Magyarországot abba a katasztrófába, amelyikből nincs fölállás. Mert ne legyenek kétségeink. Ha vasárnap sikerül a baloldalnak hatalomra jutni, akkor Magyarország arra a sorsra jut, amire már két világháború idején jutott: az éppen legerősebb nagyhatalom kényszerítésére belesodródik egy olyan szörnyűséges küzdelembe, amelynek az árát ma még nem is tudja fölfogni.

Szívszorító, mennyi ostoba ember, irigykedő proli, gyűlölködő lelki beteg, rögeszmés kommunista, globalista ügynök, felelőtlen „világpolgár” gyülekezik a nagy leszámolásra, és szívderítő ugyanakkor a jók, a hazájukat szeretők, a felelősségüket fölismerők elszántsága. Angyalok és ördögök, a nappal és az éjszaka hadai készülnek megütközni vasárnap a magyar választásokon. Soha még ilyen nagy nemzetközi figyelem nem kísérte ezt az eseményt, soha még ilyen nagy jelentősége nem volt egy választásnak, a mi részvételünknek. Ezért Kedves Olvasó, engedd, hogy ezúttal így szólítsalak meg: Szükség van rád, gyere! Mennünk kell szavazni!

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7654) Heti lámpás (319) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Történelem (18) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Vetítő (30) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Gazdaság (711) Kultúra (9) Tereb (146) Jobbegyenes (2815) Egészség (50) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>