Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
1ba21.jpg

Bencsik András: Helyzet van

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mit számít, hogy Nyugat-Európában robbanással fenyeget a növekvő társadalmi feszültség?

Mit számít, hogy francia kommandósok mise közben rontottak be a lebontásra ítélt Szent Rita katolikus templomba (parkoló lesz a helyén), padlóra verték és megbilincselték a miséző papot? Mit számít, hogy a német kormány a hétvégén bejelentette (lapzártáig valahogy nem jött át a hír), arra szólítja fel az állampolgárokat, hogy tíz napra való élelmiszert, ivóvizet, gyertyát (áramszünet esetére), takarót és hasonlókat készletezzenek egy nem várt terrortámadás vagy katasztrófa esetére. Mit számít, hogy a hidegháború óta erre nem volt példa? Mit számít, hogy nem tudni, a német kormány mitől retteg jobban, miért akarja határokon belül is bevetni a 60 százalékban bevándorlókból álló német hadsereget: a dzsihádista terroristák vagy az ellenük előbb vagy utóbb fellépő polgárok ellen?

Az interneten kering egy videó. A liberósok persze máris rasszizmusról huhognak, egyébként van benne valami: katolikus, fehér franciák térdelve imádkoznak az úttesten, így tiltakozva a Szent Rita-templom lebontása ellen. Mögöttük járókelők haladnak el. Egyszer csak feltűnik egy szurokfekete fiatalember, közeledik és megáll a térdelők mögött. Akik közül egy férfi hirtelen föláll, odalép a néger fiatalemberhez és se szó, se beszéd, egyetlen ütéssel leteríti. Szegény afrikai úgy terül el a járdán, mint a béka. Ennyi a film. De micsoda embertelen feszültség van benne. Az a néger valószínűleg senkinek sem ártott. Csak arra járt éppen, s egy pillanatra megállt nézelődni… Az a térdelő francia talán alapjában véve egy szelíd lélek, talán még soha senkit sem ütött meg. De itt és most valami jóvátehetetlenül felrobbant benne.

Ön nem olvasott a Szent Rita-templom lebontásáról? És arról sem hallott, hogy Párizs érseke azt mondta, akkor majd az utcán fognak misézni? Ó, sokféle hír nem jut el önhöz. Szinte azt mondhatnánk, a Nyugat-Európát elárasztó borzalmas események többségéről ön – talán nem véletlenül – alig-alig értesül. A nemzetközi balliberális média, mely sajnálatos módon még mindig többséget élvez, nagyon ügyes módszerekkel igyekszik az ön figyelmét a lényegről elterelni. A lényeg ugyanis az, hogy a migrációról lassan kiderül, hogy tényleg invázió, aminek Földi László nevezi, azaz háborús cselekmény, s amint a fenti hírből láthatjuk, már a német kormány is annak kezeli, bár még mindig csak menekültekről és befogadásról beszél.

Viszont több mint valószínű, hogy ön is hallott arról, miszerint balliberális értelmiségiek (ezt persze ők nem így mondják) sorban adják vissza kitüntetésüket, mivel augusztus 20-án Bayer Zsolt is kapott lovagkeresztet. Olvasom a visszaadók szaporodó listáját. Hát ha még egy páran visszaadják ezek közül, egész rangos kitüntetés lesz a lovagkereszt… Arról pedig bizonyára ön is rendszeresen értesült, milyen szörnyű korrupció gyötri az országot, bizonyára neveket is ismer. Persze konkrétumokat nem tud senki, de nem is ez a lényeg, hanem a médiahisztéria, ami mint egy szennyes felhő, akadályozza a tisztánlátást.

Mit számít, hogy Nyugat-Európa már lángot kapott, csak egy a fontos, ne legyen sikeres a kvótaellenes népszavazás. Nem baj, ha Magyarországot is eléri a katasztrófa, csak sikerüljön 2018-ban leváltani a Fideszt.

Most nagyon nagy szükség van a józanságra és tisztánlátásra. Most nagyon nagy szükség lesz önre is személy szerint – a népszavazáson.

Bencsik András -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (689) Sport (729) Tereb (145) Belföld (10) Politika (1581) Mondom a magamét (7091) Kultúra (6) Nézőpont (1) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Történelem (16) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (529) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Autómánia (61) Jobbegyenes (2680) Heti lámpás (276) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (34) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>