Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Bencsik András: Akkor is BUÉK!

Bencsik András: Akkor is BUÉK!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Akik karácsonyfát és betlehemet akarnak fölgyújtani, azok nem keresztények.

Akik erővel akarják kihozni a Parlamentből a Szent Koronát, azok nem magyarok. Akkor sem, ha a mi nyelvünkön beszélnek. Nem találgatom, hogy kik lehetnek. Pontosan tudjuk, kik ők. Kun Béla és Szamuely Tibor népe. Őrjöngő, vérszomjas csürhe. Már megmutatták ’18–19-ben, ’47-ben és ’57 telén, hogy mire képesek.

Egy közelkép a mandiner.hu-ról: „G…i, hogy védik a kib…tt jászolt, b…meg!” – üvölti az egyik Kossuth téri szörnyeteg. „Kereszténydemokrácia, a fa…mat, azt! B…tok meg Jézust!” – átkozódik tovább. Egy másik közelkép: „…szét­zú­zott rend­őr­au­tók, szét­vert arcú rend­őrök. Az ál­ar­cos ga­ráz­dák teg­nap este ismét sza­bá­lyos fő­pró­bát tar­tottak. Mo­to­ros fu­tá­rok hord­ták szét a ben­zin­nel teli sö­rös­üve­ge­ket, így gyúj­to­gat­tak Soros György ki­tar­tott­jai. Bur­kába és gáz­ál­arcba öl­tö­zött ak­ti­vis­ták uszí­tot­tak. Az uk­raj­nai zűr­za­vart akar­ják rá­sza­ba­dí­tani Ma­gyar­or­szágra” – tudósít a Ripost.

A Soros-horda első napi tombolásáról 35 embert állítottak elő, közülük 13-at őrizetbe vettek. Csütörtök este újabb 16 előállítás volt. Péntekig 14 rendőr sérült meg. A randalírozók 8 rendőrautót rongáltak meg. Az előállítottak között két külföldi is volt: egy belga férfi és egy német nő. Pár ezer ember és külföldi uszítóik elhozták a terrort Budapestre. Nehogy már a magyar advent békés legyen.

Vasárnapról hétfőre virradóra az egyesült ellenzék képviselői megpróbálták megszállni a Magyar Televíziót. A törvény értelmében minden ország­gyűlési képviselőnek igazolványa felmutatása után joga van belépni bármelyik közintézménybe, és ott tájékozódni, de nem zavarhatja az ott folyó munkát. Képzeljük el, ha ezek a véglények például egy kórház műtőjébe akartak volna erővel betörni, mert mondjuk mindenáron operálni akartak volna…

Nyomakodtak, földhöz dobálták magukat, mobiltelefonos felvételeken sápítoztak, átkozódtak és fenyegetőztek, megpróbáltak minél nagyobb káoszt kavarni, igyekeztek minél hevesebb és minél agresszívabb jeleneteket kierőltetni, mert szinte egészen bizonyos, hogy arra játszottak, ez a mobiltelefonokkal közvetített agresszivitás feloldja az őket követő tömeg gátlásait, és az utcákon is végre elszabadul a pokol.

Már csak pár napjuk maradt karácsonyig, amikor a legőrültebb tüntetők is hazamennek halászlét, mákos gubát és bejglit enni. A két ünnep között a magyar társadalom aligha vevő az utcai zavargásokra, így hát január második felére lehet esedékes az utcai cirkusz felújítása valamilyen álszent ürüggyel…

Az egészben pedig a figyelem elterelése a legfájdalmasabb. Ugyanis a munkajogi törvény megváltoztatása fontos stratégiai döntés volt, mert vagy megtanul a mai generáció keményen és hatékonyan dolgozni, és így felzárkózni a nyugat-európai színvonalhoz hozzáállásban és jövedelemben is, vagy örökre lemaradunk. Magyarország gyorsulva emelkedik, de ezt nem adják ingyen. Ezért dolgozni kell. Sokat és jól, hogy egyre jobban lehessen keresni. Ami ma nálunk történik, az a második világháború utáni német talpra álláshoz hasonlítható. Ha mi is végigcsináljuk, mi is csodát teszünk.

Az új munkajogi törvény ehhez teremtett értelmes keretet. Az ellenzék is tudja ezt. Éppen ezért akarják azt, hogy ne a jövő kilátásairól beszélgessünk, hanem a tomboló gyűlöletről. De mi mégis inkább a szép dolgokra figyeljünk. Boldog új évet kívánok!

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Életmód (1) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2383) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6241) Tereb (141) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Egészség (50) Politika (1581) Történelem (15) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Belföld (8) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (667)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>