Ma 2024 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
Balul sült el NoÁr gonosz ripacskodása, már a Sztárbox előtt padlóra került

Balul sült el NoÁr gonosz ripacskodása, már a Sztárbox előtt padlóra került

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Saját balegyenese terítette le.

 

Felhévizy nem igazán ért az ökölvíváshoz, ettől függetlenül szereti nézni. Ha magyarok küzdek a ringben egy-egy világversenyen le sem tudja venni a tekintetét a képernyőről. Nem tartozik abba a jól meghatározható táborba, amely magánügynek tekinti, hogy mely ország fiainak szurkol a nemzetközi megméretéseken. 

Mint ismert, a válogatott sikere ismét megmutatta, hogy kik azok, aki önös politikai érdekből vagy csupán elvakult gyűlölettől vezérelve még a saját hazájuk válogatottjának sem képesek tiszta szívből szurkolni. Ennek meglesz az ára, a magyar emberek pontosan beárazzák majd ezeket az embereket. De visszakanyarodva az ökölvíváshoz: az RTL-en vasárnap esténként, a hírek szerint elég jó nézettséget produkálva, immár hetek óta megy a ]]> Sztárbox ]]>című műsor, ahol különböző hírességek mérik össze a tudásukat a ringben. Mivel Félix nem ért a bokszhoz, ezért nem is szeretne abban a vitában állást foglalni, hogy a show-műsorban látható mérkőzéseknek van-e sportértéke, vagy sem. Ezt majd a hozzáértők eldöntik, azonban az a laikus szemlélőnek is nyilvánvaló, hogy a gigantikus hosszúságúra nyújtott műsor legérdekesebb része mindig a három bokszmeccs, mert bizony a töltelék show-elemek nagyon gyengécskére, mondhatni dögunalmasra sikerülnek. 

 

Az emberek gyarlóságára épített az RTL, és azt használta ki ezzel a műsorral, hogy szeretjük látni, ahogy bevisznek egy-egy jól irányzott jobbhorgot, mondjuk a beképzelt Nagy Ervinnek, vagy éppen egy-egy balegyenest Curtisnek és Kabát Petinek, hogy valóban lilában lássák a világot. Körülbelül erről szól ez a műsor. Se többről, se kevesebbről. 

Van azonban a Sztárboxnak egy olyan irritáló szereplője, aki szerint ez a ]]>műsor sokkal több annál]]>, mint amit mi látunk, ő pedig nem más, mint Molnár Áron, azaz NoÁr. A színész és nem mellékesen véresszájú baloldali aktivista elengedhetetlen késztetést érzett arra, hogy beleszóljon két műsorbeli versenyzőtársa,  Istenes Bence műsorvezető és Rácz Jenő sztárséf ]]>internetes vitájába]]>. Természetesen a szavaiban most is jelen volt a burkolt kormánykritika:

„Egy olyan rendszerben élünk, ahol semmi mással nem találkozunk pártpolitikai narratívaként, mint hogy ellenségképet gyártanak nekünk. Rádióban, tévében, plakátokon, social médiában. Nekünk, közszereplőknek kötelességünk ezt ellensúlyozni. […] A Sztárbox pont arra jó, hogy a sport szeretetéről, az egyenlőségről, a küzdelemről és a tiszteletről kommunikáljunk. Heccelni ér, beszólni ér, de legitimizálni az agressziót és a kirekesztést tilos!”

– Nagyon szép szavak ezek, de ne dőljünk be, ennek az ócska ripacskodásnak. Hiszen sok minden eszünkbe jut, ha NoÁr megszólalásait, kirohanásait, lázító szövegeit hallgatjuk, de a szeretet, az egyenlőség és a tisztelet az egész biztosan nem. Arról pedig, hogy ez a műsor az alázatról és a tiszteletről szól, elfelejtették értesíteni a Fluor Tomi nevű celebet, aki ]]>azt rikácsolta ]]>a műsorban]]> ]]>: Mindent megb…szunk! NoÁR pedig stílszerűen a győzelmét a szélsőbaloldali Iványi Gáboréknak ajánlotta,  akik a ]]>NAV szerint]]> hárommilliárd forintnyi járulékot nem fizettek be a dolgozóik után. Így megy ez a baloldalon! Azonban úgymond bort inni és közben vizet prédikálni, ahogy azt NoÁr most is tette, nem kifizetődő dolog. Mert ha elveszíti valaki a hitelét az emberek szemében, akkor bizony padlóra kerül és még csak nem is kell hozzá ringbe szállnia – gondolta magában ]]>Felhévizy]]>, majd kikereste önmaga megnyugtatására az évszázad ökölvívó-mérkőzéséről ]]>készült felvételt]]>, amikor is 1971. március 8-án a Madison Square Gardenben először csapott össze Joe Frazier és Muhammad Ali. 

Felhévizy Félix

Borítókép: Molnár Áron színész, aktivista, a noÁr mozgalom alapítója a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által szervezett budapesti tüntetésen a Kossuth téren 2022. november 26-án (Fotó:MTI/Máthé Zoltán)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7439) Gasztronómia (539) Sport (729) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Belföld (10) Gazdaság (699) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Jobbegyenes (2764) Irodalmi kávéház (535) Politika (1582) Mozaik (83) Életmód (1) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Heti lámpás (307) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>