Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Az MSZP relativizálja Bangóné patkányozós megnyilvánulását

Az MSZP relativizálja Bangóné patkányozós megnyilvánulását

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bangóné alig több mint öt perc alatt kinyírta az MSZP-t.

Kicsit Tamás Gáspár Miklósnak érzem magam, mert a jobb sorsra érdemes filozófushoz hasonlóan én is elhatároztam, hogy nem írok Bangóné Borbély Ildikó legutóbbi ámokfutásáról. Aztán mégiscsak ülök és körmölök. Azoknak a kedves olvasóimnak mondom, akik az elmúlt hetet egy olyan ablaktalan szobában töltötték, ahonnan kitépték az elektromosságot és az internetet biztosító kábeleket, hogy Bangóné akkorát ment az ATV stúdiójában, hogy még most sem ért vissza. Tényleg nem, mert kollégáink az MSZP majálisán sem leltek a nyomára, pedig lelkesen és fáradságot nem ismerve ütötték bottal Bangóné nyomát, de csak méregdrága sört, virslit és búslakodó szoci politikusokat találtak.

Az óvónőből a szocik vezető politikusává avanzsált Bangóné azon az ominózus álmos és eseménytelennek induló reggelen a műsorvezető egyébként teljesen adekvát kérdésére, miszerint miként fordulhat elő, hogy a Fidesz támogatottsága folyamatosan nő, a szociké pedig csökken, azt találta mondani, hogy ő nem egy egyszerű politikus, hanem szókimondó asszonyság, így aztán nem fél kijelenteni, hogy azért emelkedik a kormány népszerűsége, mert „sok a patkány Magyarországon”. Nemcsak a fővárosban, de vidéken is. Ravasz félmosollyal a szája szegletében, sokat sejtetően mondta ki az azóta legendássá váló mondatokat.

Talán kicsit büszke is volt magára. Kárász Róbert vissza is kérdezett, hogy akkor ezt most így hogy? Kire-mire gondolt a költőnő? Bombera Krisztina pedig úgy kapott a bal füléhez, mintha darázs csípte volna meg, pedig valószínűleg csak a szerkesztő ordított a vezérlőben található mikrofonba egy hatalmasat.

Nem kizárt, hogy valami olyasmit, hogy Bangóné most patkányozott le majd hárommillió magyar embert. Krisztina drága, kérdezz már vissza! Mondom, kérdezz már vissza! Bombera a mikrofon végpontjánál sokkot kaphatott, esetleg lefagyott, mert a szerkesztői utasítást nem sikerült betartania, csak döbbenten, kikerekedett szemekkel, némán figyelte, ahogyan Bangóné alig több mint öt perc alatt kinyírta az MSZP-t.

A riporternőt átszakadt dobhártyája még igen sokáig fogja emlékeztetni arra a napra, amikor a Magyar Szocialista Párt hírhedt koreográfusasszonya beleállította az MSZP népszerűségét a földbe.

Emlékezetes nap volt. És még nem volt vége. De nem ám, mert jött Ujhelyi István, a kampányfőnökök kampányfőnöke, aki minden idők legrosszabb válságmenedzselését bírta produkálni. Jött bizony a jó Ujhelyi, dacosan kiállt a kamerák elé, és a szokásosnál is vörösebb fejjel belekiáltotta az éterbe, hogy Bangóné természetesen nem úgy gondolta ám, hogy minden fideszes szavazó patkány, ugyan! Nem olyan ő. Mindössze a kormány tagjait hasonlította a rossz hírű rágcsálókhoz. Egyúttal a maga részéről garantálja is, hogy a tisztelt szavazók innentől kezdve gyakran fogják hallani a patkánykormányzás kifejezést, ha rajta múlik. Márpedig rajta múlik, hiszen ő az MSZP kampányfőnöke.

Posztolt is gyorsan egy videót, amelyben pontosította, kik is a patkányok, ha már nem a kormánypárttal szimpatizáló magyarok milliói. A Facebookra kitett videóban felbukkan Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Balog Zoltán, Bayer Zsolt és még sokan mások. Hogy kik is pontosan azok a „sokan mások” , azt, bevallom őszintén, nem tudom, ugyanis a produktumot mindössze egyszer volt szerencsétlenségem megtekinteni, miután a videó másnap reggelre eltűnt. De annyi bizonyos, hogy Ujhelyi megfejtése szerint a kormányzó párt tagjai és a Fideszhez tartozó értelmiség tekinthető patkánynak. Patkánykormányzás van tehát. Patkányok kormányoznak. Így árnyalta Ujhelyi Bangóné roppant erős költői képét.

De ami miatt TGM-hez hasonlóan én is először levegőért, majd toll után kezdtem kapkodni, az Ujhelyi kampányfőnők másnapi nagyjelenete volt. Ebben az esetben is az ATV volt a tragikomédia helyszíne. Ujhelyi először valami elképesztő magyarázkodásba kezdett arról, hogy nem is úgy gondolta, nem is fogják sokat hallani a választók, hogy patkánykormányzás, különben is a Fidesz kezdte, ők csak visszaütöttek, meg a Bayer Zsolt is miket mondott már.

Miket? Idézet fog következni Ujhelyitől. „Az összes állat egyébként – nem az a 2,8 millió –, aki nem a Fideszre szavazott, az takarodjon innen az országból. Ilyesmi mondata volt ugye Bayer Zsoltnak.” Ezt mondta Ujhelyi Rónai Egonnak. Nem volt „ilyesmi” mondata Bayer Zsoltnak. Ilyesmihez hasonló sem. Ahogyan ezt tegnapi lapunkban ]]>Bayer Zsolt megírta]]>, soha életében nem írt és mondott „ilyesmit”. Lapozzunk is sebtiben, és reménykedjünk benne, hogy Bayer Zsolt Ujhelyi gatyáját is le fogja perelni a hazugság terjesztéséért.

Ujhelyinek ahelyett, hogy hazugságokat propagál, miközben egészen elképesztő módon még neki áll följebb, inkább bocsánatot kellene kérnie hárommillió választótól. Azoktól, akiket kolleginája, Bangóné lepatkányozott, azoktól, akik a Fidesz-kormányra szavaztak. És természetesen a kormány tagjaitól is, akiket meg ő patkányozott le mint a Magyar Szocialista Párt kampányfőnöke. Nem az ocsmány patkányozást kellene folytatnia, hanem szépen be kellene jelentenie, hogy Bangóné Borbély Ildikót érdemei – ha egyáltalán voltak neki ilyenjei – elismerése mellett azonnal lemondatták a képviselői mandátumáról.

Jelen pillanatban ez lenne az egyetlen elfogadható mondat Ujhelyi szájából a gyalázatos patkányozás után. Az MSZP ne hepciáskodjon és fenyegetőzzön, hanem jelentse be, hogy a botrányba fulladt politikusnő többé már nem a képviselőjük.

Bangóné mondjon le!

Apáti Bence -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (667) Heti lámpás (260) Mozaik (83) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Politika (1581) Nagyvilág (1464) Titkok és talányok (12) Sport (729) Vetítő (30) Mondom a magamét (6240) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Jobbegyenes (2382) Flag gondolja (33) Egészség (50) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gasztronómia (539) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>