Ma 2024 július 23. Lenke napja van. Holnap Kinga, Kincső napja lesz.
Apáti Bence: Folyamatosan akasztással fenyegetnek engem

Apáti Bence: Folyamatosan akasztással fenyegetnek engem

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szörnyű történet...

Én sem mint magánember, nemhogy mint publicista, nem venném magamnak a bátorságot soha, hogy olyanokat mondjak, hogy ki fogjuk irtani a családotokat, vagy lámpavasra fogunk akasztani titeket - mondta Apáti Bence a Lokálnak adott interjújában azzal kapcsolatban, hogy őt és családját folyamatosan életveszélyesen fenyegetik. Apáti Bencének tulajdonképpen három élete van. Ő az egyik legnagyobb aktív balett-táncos, Fülöp Viktor, Havas Ferenc, Szakály György méltó örököse. A bahcsiszeráji szökőkút legendás főszerepében másfél hónapja mutatkozott be óriási sikerrel az Operában (egészen pontosan az Erkel Színházban). Kedvelt szereplője egyúttal a szórakoztató műsoroknak is, volt zsűritag a TV2-n, énekelt A Nagy Duettben is. Emellett - édesapját követve - kiváló publicista, írásai a 888.hu-n, a Figyelőben és a Magyar Időkben jelennek meg, és állandó szereplője az Echo TV Keménymag című ironikus, politikai beszélgetőműsornak. 

Nap mint nap fenyegetnek akasztással - ]]>mondta Apáti Bence publicista, balettművész a Lokálnak.]]> "Egyszer egy internetes kommentelő azt írta az egyik cikkem alá, hogy remélem látod meghalni a gyerekeid. Az szörnyű történet volt. Névvel, arccal írta" - tette hozzá.Újságíróktól is megkapom a magamét.Apáti elmondta ő sem mint magánember, nemhogy mint publicista, nem venné magának a bátorságot soha, hogy olyanokat mondjon, hogy ki fogjuk irtani a családotokat, vagy lámpavasra fogunk akasztani titeket.Újságíróktól is megkapom, hogy így, meg úgy kéne minket fideszeseket lámpavasra akasztani és kardélre hányni.Több cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy én uszítok a bevándorlók ellen. Valószínűleg, ha a liberális narratívát erősíteném akkor a hátukon vinnének körbe a városon - tette hozzá.  

Bojkottálják, mert jobboldali

Apáti Bence arról is beszélt, hogy azért, mert a jobboldal mellett áll és érvel, jelentős hátrányok érik, a tizedét keresi annak, mint korábban:  "Egy adott pillanatban a leszervezett haknik, celebmegjelenések elvágódtak. Volt egy német autógyár, amelyik még A Nagy Duett után elkezdett velem tárgyalni, hogy nagykövet leszek, és kapok egy autót. Amikor kérdeztem, hogy mi a helyzet azt mondták, hogy ez a cikk nem tett jót, és túl sokat politizálok. És mondtam, hogy egy másik közszereplőnek is van egy ilyen autója, és ő is politizál. Az volt a válasz, hogy az a baj, hogy te a jobboldal mellett teszed."

Nyugaton nem lehet kritizálni a migrációt

A napokban Angela Merkel német kancellár azt mondta, hogy fel kell számolni az illegális bevándorlást, és legális csatornákon kell behozni a migránsokat.A legnagyobb problémám ezzel az, hogy nincs társadalmi vita erről, és egyszerűen nem lehet kritizálni a migrációt. Főleg Nyugat-Európában nem, ahol komoly politikai nyomás nehezedik az újságírókra, hogy ne írják meg az igazságot.Elhallgattatják, megbüntetik, bebörtönözik a kritikusokat. Ezek a tömegek integrálhatatlanok, nekem egy liberális se próbálja meg elmagyarázni az ellenkezőjét. No-go zónákat alakítanak ki, ahova nem engednek rendőröket, mentősöket - mondta Apáti Bence. 

]]>A teljes interjút itt olvashatják.]]>

]]>www.origo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Kultúra (9) Vetítő (30) Politika (1582) Belföld (11) Jobbegyenes (2825) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Életmód (1) Tv fotel (65) Autómánia (61) Egészség (50) Heti lámpás (322) Nézőpont (1) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Mondom a magamét (7725) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (713)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>