Ma 2021 május 05. Györgyi napja van. Holnap Ivett, Frida napja lesz.
Apáti Bence: Az RTL szerint így kell újévet köszönteni...

Apáti Bence: Az RTL szerint így kell újévet köszönteni...

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Gondozni kell a magyart.

Beköszöntött az újév, kinek így, kinek úgy, az RTL klubnak például amúgy. Pont aképpen ahogyan a kilencéves években köszöntött be minden évben. Ideológiai utóképzéssel, mert a hülye magyart még szilveszter éjszakáján sem szabad békén hagyni. Gondozni kell a magyart. Edukálni, tanítani, (ki)oktatni, mert a végén még fasiszta marad. Vagy lesz. 

Meg kirekesztő és náci, és vadakat terelő, de inkább halomra gyilkoló, tesiórát, meg focit kedvelő pufidzsekis fideszes, esetleg templomba járó, meg konzervatív, cigánygyűlölő, kisebbségeket megvető, az esélyegyenlőséget elutasító, asszonyverő, női és kisebbségi kvótát köpő. 

Kerítés igenlő, és migráció szkeptikus. 

Transzfób. 

A luxemburgi székhelyű  kereskedelmi csatornán pontban éjfélkor csendült fel a Magyar Himnusz, amit óriási meglepetésre nem az Operettszínház főzeneigazgatója, Pfeiffer Gyula, hanem a híres baloldali ellenálló, és karmester Fischer Iván vezényelt. 

Egyben Fischer úr megint leckét adott a fideszese..pardon, a nácikoknak jóemberkedésből, szeretetből, és európaiságból. 

A Fesztivál Zenekar elé egy sorba, különböző rendű és rangú, no meg származású embert, akarom mondani magyart(!!) állított az RTL ideológiailag megfelelően (ki)képzett rendezője, akik igyekeztek elénekelni a Himnuszt, inkább kevesebb, mint több sikerrel. 

Volt ott roma, egészségügyi dolgozó, értelmi fogyatékos, meg valami kiöregedett, kaftános jedi lovag, de az adás rendezője kifinomult humoráról tanúbizonyságot téve egy rendőrt is beállított jobb oldalra, mint elnyomott kisebbségit. Az első sorban éneklőben egyetlen közös volt, mégpedig hogy nem találták el a hangokat. 

Meg, hogy ők is magyarok! Ilyenkor ugyanis hirtelen lesz olyan, hogy magyar, ráadásul jó magyar, rendes, jól gondozott magyar -ami igazán ritkaság- már nem csak valami korcs, kevert népség leszünk, egy amolyan szociokulturális massza, amit -akiket csak a primitív nyelvük köt össze. 

A zenekar viszont ügyesen tette a dolgát, az igaz európaiak, a demokraták, a jogállamiság pártiak pedig minden bizonnyal könnyezve ünnepelték otthonaikban a hamisan énekelő magyarokat.

 (Nyilván posztoltàk is a könnyeiket. Meg, hogy végre jó volt magyarnak lenni, ebben a fasiszta diktatúrában. HashtagO1g.)

Az új elnyomott kisebbséget. A hamisan éneklő, fogyatékkal élőt, a kaftános jedi lovagot, a rendőrt meg a roma kislányt.  

Fischer Iván pedig, mint valami falunapon elázott, túlmozgásos lemezlovas, mikrofont tartott az összes kvótakisebbségi szája elé, és miközben vezényelt, megénekeltette a progresszív, a tiszta hangokat meghaladott, fasiszta csökevénynek tartó kórust. 

Természetesen Áder János sem mondhatta el a haladó csatornán kirekesztő gondolatait-majd pont egy bajszos náci fog először újévkor gyűlölködni- hanem Fischer úr mutatott irányt a magyaroknak. Ugyan kicsit hiányoltuk, hogy ahogyan azt szokta, és amint meglát egy mikrofont elsírja, hogy megint csak alig pár milliárdocskát kapott a kultúrát elutasító fasiszta Tarlóstól, de elképzelhető, hogy a felvétel előtt szóltak neki, hogy Budapest már felszabadult. 

Érdekes módon mindenki -de elsősorban a liberálisok- jóságos és igazságos Árpi bácsiját sosem cenzúrázta ki az RTL, na de változnak az idők, lám azzal sincs már manapság semmi baj, ha az USA elnökét egyszerűen lekeverik. Mondjuk az RTL továbbment, hiszen szilveszterkor igazi stréberként egy mondatot sem engedélyezett Magyarország köztársasági elnökekének. 

De az igazi ínyencségek csak ezután következtek, mert az LMBTQI lobbi legharcosabb támogatója, az RTL, 19-re lapot húzva elővette a kedvenc témáját, a melegházasságot, és a mára már  végtelen számúvá duzzasztott társadalmi nemmel rendelkező  emberek vélt sérelmeit. Azt, hogy mindenki, -tehát mindenki!!-, a transzneműek, az interszexuálisak, a  queerek is  örökbe fogadhassanak. Hiszen szeretik egymást. Akik meg szeretik egymást az egy család. Legyen az egy népes kommuna, mondjuk három nő, és négy férfi. A libsik új definíciója szerint, ahol szeretet van,  ott család van. 

A magukat őzbaknak, pónilónak, és kutyának képzelő ápoltak egyelőre kimaradtak a kisfilmből, talán az RTL is érezte, hogy az ilyen extrém kisebbségek elfogadására még az ő szorgosan edukált nézőik sem értek meg, de ami késik az nem múlik. 

A 444 friss igazolása, a volt Indexes Miklósi Gábor meg is írta immáron  harmadik cikkét Soros úr portáljára- Istenem, ha egyszer lenne egy olyan munkahelyem, ahol havi egy publi fejében is kapnék rendes fizetést- amiben nyilván maga alá csinált a gyönyörtől, attól, hogy 2021 az RTL alaptörvény ellenes és LMBTERTZQI párti, szélsőliberális propagandájával kezdődött. Hogy létezik ebben a fasiszta országban egy bátor és háborítatlan kis sziget, ahol nincs gyűlölködés, kirekesztés, nincsenek bajszos sz@rok, meg kerítések, van viszont haladás, európaiság, elfogadás, liberális agymosás, Fisher Iván, elnyomott, de erőszakosan ünnepelt  kisebbségek, és szivárványcsaládok. 

Hiszen ezek az igazán fontos dolgok.

Apáti Bence - ]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5276) Belföld (6) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171) Életmód (1) Autómánia (61) Heti lámpás (254) Vetítő (37) Tereb (140) Politika (1578) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Mozi világ (440) Egészség (50) Nagyvilág (1454) Sport (729) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2018) Gazdaság (657) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>