Ma 2021 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
mecs.png

Álljunk meg egy Momentumra!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kedves Mécs János! Mondja, fél-hülyének, vagy teljes hülyének néz minket, az anyanyelvünket még beszélő magyarokat? Ezt írja:

„istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni.”

Fáklya akart lenni, ugyi? Így vidékiessen vazze. Fáklya János, aki lángvágóval vezeti a párttá alakuló senkiháziak hadseregét által egyenesen a napfényes megdicsőülés rendszerváltó hangulatába, be. Rossz hírem van, Gyertya János úr! Ön már az első szavaknál Pilács Jánossá alacsonyodott!

Világítótest János Úr!

Mi vidéki bunkók, tudja a Szegedről, vagy Székelykereszttúrról érkezettek, szeretünk világosan fogalmazni, például így: sötét. Ez Ön, illetve maga, kedves Zseblámpa János úr, aki meg tudja szokni a „melegeket, cigányokat, hajléktalanokat, meg egyébként mindenkit”, sőt ezek egyenesen okésak (sek) önnek.  

Ezt most világítsa meg Kúpos János úr!  Na most ugye, ha jól értem a vidéki „melegeket, vidéki cigányokat, vidéki hajléktalanokat, meg egyébként vidéki mindenkit”   ön nem tudja megszokni. Nem rasszizmus ez Fény János úr?  De.

Ez bizony egy náci alapvetés, uram. Ahogy maga mondja Villany János úr, paródia, illetve hülyéket és klasszikusokat idézzünk csak pontosan: „a cikk amit írtam irónia, egy karakterparódia”.

Én meg hajóhinta vagyok, Viharlámpa János úr. Ha jól értem, maga Világítóeszköz János úr azt próbálja most mentségként kiizzadni, hogy a belvárosi nyomoroncot parodizálja, aki így gondolkodik a vidékiekről. S mindezt úgy teszi Fényforrás János úr, hogy a vidékieket válogatott ostobaságokkal bombázza, és közben még szitkozódik is. 

Égő János úr! Ez nagyon égő. A paródián nevetni szoktak. Mi szerény tehetségű vidékiek most magán röhögünk.

Led János úr! Amikor vette magának a bátorságot, hogy tollat ragadjon, itt azért illett volna azonnal abbahagyni az írást, mert annak rögtön ki kellett volna derülnie, hogy maga, Reflektor János tehetségtelen. Izzó János úr! Maga annyira beleringatta magát ebbe a „mindenki hülye, csak én nem” állapotba, hogy teljesen kialudt, Lámpa János úr, de ezt nem sűrűn vette észre és „parodizált” tovább, eképpen: 

„Sok idegesítő dolog van a vidékiekben, ha az ember számbaveszi nem is egyszerű a végére érni a sornak. először is, a vidékiek pestnek hívják budapestet. ez olyan, mintha a laptopot csak topnak hívnánk, vagy mondjuk new yorkot yorknak, ami ugye egészen mást jelent, és nem véletlenül lett 1872-ben, vagy fasztudja mikor budapest, mert így hívják, buda és pest. az ember ezen persze gyorsan túllendülne, mint mikor találkozik a barátnője egyik legjobb barátnőjével, akiről kiderül, hogy imádja a musicaleket, meg amúgy ő nem szeret olvasni, inkább megnézi ha van film is belőle, vagy ha valami elsőre jófejnek tűnő emberkéről kiderül, hogy jobboldali, hát van ilyen, az ember még se élhet elefántcsonttoronyban.”

Pártalapító Árnyék János úr! Szerintem maga teljesen hülye. Gyógypedagógus vagyok, tudom, mit beszélek.

Sőt, kedves Szürkület János úr, ön nem is teljesen hülye, csak félhülye. Vagy inkább egy kis beképzelt tésztánhízlalt belvárosi kripli, egy nyálgép, aki jó dolgában azt sem tudja, hogy a tizedesvessző nem a tizedes vesszeje.

Setét János úr! Maga megpróbálja lealázni a vidéki Arany Jánost, Széchenyi Istvánt, Kossuth Lajost, Petőfi Sándort, ami csak azért furcsa, mert például Feketeség János úr, a maga egyik őse, Mécs Imre doktor úr (1897-1977), egy felvidéki szlovák falu magyar kántor tanítójának fia volt.

Ez ám a valódi karakterparódia Alkony János úr! Van még itt más is Tisztelt pártalapító Homály János úr! Anyai ágon az egyik őse bizony Szemere Bertalan egykori magyar miniszterelnök egy Vatta nevű vidéki helységben született 1812. augusztus 27-én és Pesten (nem Budapesten) hunyt el 1869. január 18-án. Hát illik ez Setét-pártalapító János úr! Egykori karakterparódiáját nem is idézem tovább, hiszen maga a saját családjába is belegázolt. Jöjjön inkább el hozzánk vidékre! Ismerje meg ezt a népet. Írja ki a pólójára, hogy „Én vagyok az, aki nem akartam olimpiát!” Azt is írja ki, hogy „Utálom a vidékieket!” Sorolja fel nekik, hogy még kiket utál. Például a magyarokat, a magukat magyarnak érzőket, azokat, akik nem ismerik a magát, a Rottenbiller utcát, Kolozsvárt (az ön egyik rokona onnan származik). Utálja azokat, akik magát nem utálják, momentán nem jut eszembe más senki, akiket utálhatna. Talán majd privátban megírom önnek. Kellemes pártszervezést, sok hívet a közös utálathoz. Én például nem utálom magát, csak meg fogom mutatni ezt az írást mindenkinek, akit magik bészerveznek. Itt vidéken.    

]]>http://jonajani.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2168) Vetítő (30) Életmód (1) Nagyvilág (1463) Politika (1578) Tereb (138) Sport (729) Mondom a magamét (5743) Flag gondolja (33) Heti lámpás (255) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (663) Mozi világ (440) Belföld (6) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (509) Történelem (14) Egészség (50) Autómánia (61) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>