Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Alföldi Róbertet megsimogatták a szocik

Alföldi Róbertet megsimogatták a szocik

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Robika a diszpinty...

Inkább díszpinty. Vagy valami más dísz. Polgár is lehet. Meg pukkasztó. Polgári semmiképpen sem.

Az MSZP-s vezetésű kerület jól megsimogatta Alföldi buksiját és alaposan ki is tüntette az érdekes művészt, aki 

A Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzését követően 8 évig a Vígszínház társulatának tagja volt, majd szabadúszó lett. Rendezői pályafutása 1995-ben vette kezdetét a Trisztán és Izolda bemutatásával. Azóta is folyamatosan rendez hazai és külföldi színházakban.2006-tól 2008-ig a Bárka Színház igazgatója, majd 2008 és 2013 között a Nemzeti Színház igazgatója volt. Hobbija a festészet. 1999 óta számos önálló kiállítás nyílt a festményeiből Budapesten és környékén. Hosszú ideje a kerület lakója, mindig büszkén vállalta újlipótvárosi identitását.

És akkor nézzük az érme másik oldalát. 

2016. szeptemberét írtuk, amikor Alföldi ]]>a Magyar Narancsnak nyilatkozott]]> egy veretes baromságot. 

Minden mindennel össze van keverve. A terrorista a menekülttel. A terrorista az nem migráns, hanem másod-, harmadgenerációs bevándorló, azoknak a gyereke, akiket a keresztény Európa hozott ide bérrabszolgának. Én a terrorista akciókat modern kori rabszolgalázadásnak tartom, összekeveredve iszonyú aljas emberek mesterkedéseivel, mindenféle Isten nevében.

A következő esztendő nyarán az ]]>indexen]]> mondott egy félelmetes mondatot:

Én már el vagyok könyvelve baloldali, liberális, zsidó, buzi menekültbérencnek.

Csak úgy mondom, hogy 2017 erős éve volt a Nemzeti Színház egykori igazgatójának, mert ősszel így fogalmazott az ]]>azonnali.hu]]>-n:

Rendes fasisztoid irányba mennek a dolgok az országban.

Na puff neki… 

Amúgy Alföldi felkerült a transzneműeket, melegeket és elítélt bűnözőket is tartalmazó ]]>Forbes listára,]]> amelyen a lap összeszedte a szerinte legbátrabb magyarokat. A tavalyi választás előtt meg bejelentette, hogy ]]>ő bizony a Jobbikra szavaz,]]> még az sem érdekelte, hogy a párt korábban bebörtönözte volna a melegeket… 

No, de nézzük, hogy Angyalföld díszpolgára, mit mondott a hazával kapcsolatban 2016. szeptemberében a ]]>mandinernek]]> adott interjúban: 

Ha már azonosulás: mit jelent az a szó, hogy „haza” Alföldi Róbertnek?
Mit jelent a „haza”? Azt, hogy nem tudok innen elmenni. Akkor sem, ha itt van ez a sok szarság. Ez a haza. Az élet. Meg az, ami érdekes belőlem külföldön. Aki én vagyok.
Mégis mi az, amit szeret benne?
Mit? Nem tudom. Utálom. De nem tudok máshol élni. Dühít, amit itt évszázadok óta művelünk.

Szóval utálja a hazáját. Jó helyre került a díszpolgári cím… Amúgy Angyalföldön sok kiváló ember kapta meg ezt az elismerést. Például Horn Gyula és Farkasházy Tivadar is. 

Kecskés István - ]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Kultúra (9) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2825) Nézőpont (1) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Sport (729) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7719) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Politika (1582) Gasztronómia (539) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>