Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Akarsz Momentum lenni?

Akarsz Momentum lenni?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Persze, bizonyos elvárásoknak meg kell felelni.

A Momentum Mozgalom elnökségi tagjainak válsága felizgatta a világot. Belőlük kettővel kevesebb? Mi lesz így a világgal?! De nyugalom, tagfelvételt is hirdetnek. Persze, bizonyos elvárásoknak meg kell felelni.

Józsi csepeli boltos újra elgondolkozott azon, hogy neki való-e a szabadelvű világ. Ez a liberalizmus dolog macerásan fért a fejébe, gondolta, ideje otthon is képezni magát. Tanulni kell, hogyan csinálják, hiszen eddig csak munkatapasztalatai voltak. A megszerzett ismeretek használatára most alkalom is adódott. Felesége ugyanis jelezte: le kellene nyírni a füvet a kertben!

Etelka asszony: Józsi, le kell nyírni a füvet!
Józsi: Ez jó gondolat, támogatom!

Etelka asszony: A fűnyírót kihozod legalább?!
Józsi: Nagyon szívesen. De előbb ne vitassuk meg a kérdés politikai vonatkozásait? Nem szeretnék a dologba felelőtlenül belevágni!

Etelka asszony: Fűnyírás!
Józsi: Igen, szerelmem! A problémafelvetésed indokolható. Nem véletlenül te vagy a család esze! Nem lenne érdemes azonban egy ilyen komoly projekt előtt kideríteni, hogy ez nem sért-e valamilyen, eddig fel nem fedezett társadalmi problémát?

Etelka asszony: Józsi! Én téged ütlek! De azonnal!
Józsi: Nejem, hitvesem és élettársam! Hihetetlenül megdöbbent az az agresszivitás, ami szavaidból sugárzik! Ezt Te nem érzed a személyes szférám elleni támadásnak?

Etelka asszony: Józsi!
Józsi: Megtisztelsz azzal, hogy helyesen használod a nevemet. Azt gondolom, hogy ez téged felmagasztal! Tudtad egyébként, hogy a Józsefnek rendkívülien sok megközelítése lehet? Bizonyos történelmi korszakok erről több kérdést is felvetnek!

Etelka asszony: Ittál?
Józsi: Ezt a szó melyik aspektusából firtatod? Mert talán ne merüljünk addig bele egy ilyen típusú, kirekesztő vitába, amíg a szakmai részleteket nem tisztáztuk.

Etelka asszony: Sodrófa!
Józsi: Talán-talán. Ez hasznos lenne abból a megközelítésből, hogy mennyire akarunk mediterrán ételeket készíteni. Mert ha éppen a provence-i ízlésvilágot választottuk, akkor egyéb hozzávalókat is be kell szerezni.

Etelka asszony: Nincs ebéd!
Józsi: Ezt abban a felfogásban értelmezed, szerelmetes párom, hogy étkezésünk bizonyos hátrányokat szenved?

Etelka asszony: Nem kapsz enni!
Józsi: Nem érzem benned a szolidaritási kényszert! Ez meghökkent! Fűnyírás ebéd nélkül?

Józsi felesége ezután lenyírta a füvet, Józsi meg nem kapott ebédet. Józsi rájött arra, hogy a liberalizmus hülyeség!

Jól hangzik, csak nem ad enni!

Fotó: facebook.com

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Egészség (50) Autómánia (61) Mozaik (83) Heti lámpás (320) Politika (1582) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Történelem (18) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2819) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Életmód (1) Mondom a magamét (7668) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>