Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
A szoci nagyasszony leleplezte a kormány titkos tervét

A szoci nagyasszony leleplezte a kormány titkos tervét

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megtörve a leleplezés súlya alatt, vallomást teszek...

Lamperth Mónika leleplezett bennünket a Facebook oldalán, ahol megírta, szándékosan hurcoltuk be a vírust Kínából a kínaiak segedelmével, továbbá a célunkat is leleplezte, miszerint az időseket akarjuk elpusztítani, hogy ne kelljen nyugdíjakat fizetni.

Megtörve a leleplezés súlya alatt, vallomást teszek: Orbán volt annyira furfangos, hogy előbb Nyugat-Európát fertőzte meg. Ezzel engem bízott meg. A Kínából direkt behozott vírust én csempésztem ki koronás cukorba rejtve előbb Milánóba, majd onnan tovább Barcelonába, visszafelé pedig Párizsba és Berlinbe. Így akartuk leplezni valódi szándékunkat, Magyarország megfertőzését és a magyar idősek elpusztítását.

Miután pedig szétszórtam a koronás cukorba rejtett vírust nyugaton, hazajöttem, és a maradékot beleöntöttem az ivóvízbázisba. Szörnyű tetteimre azzal tettem fel a koronát (képes beszéd!), hogy tegnap tyúkhúslevest főztem, és eddigi szokásommal ellentétben belefőztem a fejét is. Így iktattam ki Lamperth Mónikát, hogy ne maradjon tanú.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Politika (1581) Történelem (15) Heti lámpás (259) Gazdaság (665) Jobbegyenes (2339) Flag gondolja (33) Belföld (7) Egészség (50) Irodalmi kávéház (513) Sport (729) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (141) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6142) Kultúra (6) Mozi világ (440) Nagyvilág (1465) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>