Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
A mucsai bunkóktól a patkányokon át a genetikusan alattvalókig

A mucsai bunkóktól a patkányokon át a genetikusan alattvalókig

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A magyar az buta. Itt maradtak ezek az igazi magyar parasztok...

A balliberális oldal nem tudja elképzelni, hogy valaki nem migránsokkal teli, szivárványos Magyarországra vágyik, hanem patrióta értékeket vall.

Rákay Philip médiaszakember sorra vette az elmúlt évekből a balliberális értelmiség azon magyargyűlölő, számos esetben egyenesen dehumanizáló kijelentéseit, amelyekben a Fidesz szavazóit hülyének, ostoba, tanulatlan, genetikailag alacsonyabb rendű vagy éppen állati sorba valónak állították be.

– Tájékozatlan, tanulatlan, mucsai bunkó. Ezt gondolják a híresen felvilágosult ballib értelmiségiek és politikusok mindenkiről, aki fideszes – kezdte mondandóját Rákay Philip a baloldali politika neves politikusairól és véleményvezéreiről készült Facebook-videójában.

A Fidesz 2018-as, újabb kétharmados győzelme után az Index.hu arról cikkezett, hogy aki a Fideszre szavazott, az hülye. A balliberálisok legolvasottabb portálja címlapján a következő cím jelent meg:

„Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?” – írták, majd azon lamentáltak, hogy „a kétharmad által sokkoltak, azaz a választók több mint fele” értetlenkedik a Fideszre szavazó tömegeken – idézte őket Rákay, aki hozzátette, hogy az indexes Földes András a magyar választók nagy részét hülyézte le.

Rákay Philip tételesen mutatta be a Fidesz szavazóit és a vidéki magyarságot lenéző és dehumanizáló balliberális politikusok és értelmiségiek kirohanásait

– Egyre világosabb a főváros-vidék szembenállás is, és Budapestről nézve tényleg úgy tűnhet, hogy a közigazgatási határon túl tombol a gyűlölet és a rendpártiság – fogalmazott Rákay. A médiaszakember szerint a momentumos Gyurcsány-fiúk is színt vallottak a vidéki emberekről alkotott lenézésükről. Mécs János sorait idézve:

„Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni” – olvasható a Momentum emberének nagy port felvert írása.

Később az szerző azzal próbálta elvenni kijelentései súlyát, hogy csupán ironizált.

Rákay rámutatott, hogy a balliberális politika és értelmiség szerint aki nem az Indexből vagy a Klubrádióból tájékozódik, az ostoba, gyűlölködő, rendpárti suttyó.

„Egy vidéki városban, ha a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni” – állította a legnagyobb területű vidéki város, Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely baloldali polgármestere.

A Népszava véleménycikkének azon sorait is felidézte Rákay, ahol a cikk balliberális szerzője azt írta:

„Igaza volt Kertész Ákosnak, amikor azt mondta, hogy a magyar nép genetikusan alattvaló. Ezt kiegészíteném azzal, hogy ostoba is, mert aki képes a Fideszre szavazni, annak gondjai lehetnek az értelmi képességeivel”.

A szerencsi időközi választás fideszes sikere kapcsán Rákay Philip a HVG akkor közölt elemzésére is újra felhívta a figyelmet. A baloldali portál akkor azt írta, hogy

„a Budapesten kívül élő szavazók mentálisan legyengült állapotban vannak”.

Rákay bemutatta Lengyel László véleményét is: „Ennek az egész dolognak az egész nyomorultságát mutatja, hogy milyen nyomorult főleg a vidéki közösség. A legnyomorultabbak szavaznak a Fideszre” – mondta Lengyel.

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) országgyűlési képviselő egy tévéinterjú során a Fidesz szavazóira utalva azt mondta: „Sok a patkány Magyarországon.” Később a balos értelmiség a jobboldali szavazók patkányozásánál is tovább merészkedett, és azt fogalmazták meg, hogy szerintük a patkány túl intelligens állat, amely nem megfelelően szemlélteti a Fideszre szavazó emberek értelmi képességeit.

Bruck Gábort, a Népszava újságírójának szavait idézve „Először a primitív hüllőagy fejlődött ki, hívhatjuk ezt krokodilagynak is. 2014 óta Orbán csak a krokodilagynak beszél” – minősítette a jobboldali érzelmű magyarokat a balliberális újságíró.

A Mandiner.hu is többször szemlézte Bruck cikkeit, amelyek közül 2020 augusztusában a balliberális publicista arra utaló kijelentéseket tett, hogy amennyiben 2022-ben is marad Orbán Viktor, akkor lecsúszunk a főemlősök szintjére.

A vidéki magyarság lenézésének kánonját tovább erősítette Havas Henrik balliberális műsorvezető és publicista, amikor a N1TV-n vezetett műsorában úgy fogalmazott:

„A magyar az buta. Itt maradtak ezek az igazi magyar parasztok, és ezek most gyűlölik Budapestet, amelyik valóban világváros.”

A balliberális véleményformálók megnyilvánulásaira reagálva Rákay Philip felteszi a kérdést: – Az véletlenül sem fordul meg a fejükben, hogy valaki másra vágyik, nem pedig szivárványos, migránsokkal teli Magyarországra, és patrióta értékeket vall?

Hozzátette: a balliberális politikusoknak és értelmiségieknek a jobboldali érzelmű embereket stigmatizáló megnyilvánulása szerencsére nem igazak: – A vidéki emberek gondolkodó, hazaszerető emberek, akik éppen ezért soha az életben nem kérnek belőletek” – zárta sorait.

A balliberális véleményformálók nyilvános magyargyűlöletéről lapunk is írt. Legutóbb Tóta W. Árpádot marasztalta el a Kúria, amiért gyalázkodó stílusban írt a magyarokról. Tóta W. négyszázezer forintos sérelemdíjjal és bocsánatkéréssel tartozik, ráadásul el kell távolítania a Hvg.hu-n megjelent cikkéből a magyarságot becsmérlő kifejezéseket. A publicista cikkében a következő is olvasható volt: „Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – »kalandozást« – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig állították, hogy ők bűncselekmény hiányában, sőt mellőzésével dúlják éppen a falvakat és kolostorokat. Ám az európai lovagok telibe szarták az ő játékszabályaikat és illiberális világképüket, és seggtől szájig beléjük állították a pallost. Ezután a magyar banditák bátran hazaszaladtak, és elújságolták, hogy kurva nagy verés jár most már a kalandozásért.”

]]>Magyar Nemzet]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (713) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7725) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Egészség (50) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (322) Politika (1582) Flag gondolja (36) Történelem (18) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Kultúra (9) Mozaik (83) Jobbegyenes (2825)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>