Ma 2022 január 16. Gusztáv napja van. Holnap Antal, Antónia napja lesz.
A HVG szerint Orbán erőt demonstrált, Márki-Zaynak nem jött össze a katarzis

A HVG szerint Orbán erőt demonstrált, Márki-Zaynak nem jött össze a katarzis

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)

Ezt sem mi írtuk! ezt hívják csúfos kudarcnak!

„A napot érzésre Orbán Viktor nyerte meg olyan magasan, mintha még mindig 10-15 százalékos pártokkal állna szemben az 50 százalék fölötti kormánypárt” – írta a portál.

„A miniszterelnök szájából úgy hangzott a 15 évvel ezelőtti történet, mintha a rendőrattak a Fidesz nagygyűlés résztvevőit célozta volna, miközben azért a valóság ennél árnyaltabb volt” – írja szombati cikkében a HVG ]]>Orbán Viktor ünnepi beszédéről szólva]]>, melyben a miniszterelnök emlékeztette az embereket: négy hosszú évet várt a jobboldal, hogy elégtételt vegyen. S kijelentette, az ellenzéknek az a célja, hogy Mária kezéből Brüsszel lábai elé tegyék le az országot.

HVG: Márki-Zaynak nem jött össze a katarzis

A portál nemcsak Orbán Viktor, Márki-Zay Péter beszédéről is beszámolt. Mint a HVG fogalmazott: „noha gyakran emlegette fő táborát, a fiatalokat, a helyszínen lévő tudósítónk szerint

nagyon sok fiatal nem volt kint, a színpad előtt pedig a zászlók alapján elsősorban a DK tábora gyűlt össze”.

A portál hozzátette azt is: „a ]]>néhány ezres létszám ellenére]]> Márki-Zay Péter tarthatott volna katartikus szónoklatot, hogy fenntartsa az előválasztáson kialakult lelkesedést, ám ez nem sikerült neki. Aki az elmúlt hetekben hallotta már őt beszélni, kevés újdonsággal találkozott”.

Mint a HVG fogalmazott: „bár Márki-Zay magas tétet tett meg, összességében az ellenzéki rendezvényen nem érződött az, hogy az összefogás és a Fidesz fej-fej mellett áll a közvélemény-kutatásokban, és hogy az ellenzék az elmúlt három-négy hétben mozdított meg több mint 850 ezer embert”. A portál kiemelte:

a napot érzésre Orbán Viktor nyerte meg olyan magasan, mintha még mindig 10-15 százalékos pártokkal állna szemben az 50 százalék fölötti kormánypárt”.

„Ezzel viszont duplán veszített az ellenzék: az összefogásra ugyanis most nagyon nehéz időszak vár, egészen karácsonyig: most ülnek le ugyanis a közös listáról egyeztetni, ahol borítékolható az összecsapás. Így egységet legközelebb jövő januárban tudnak felmutatni” – zárta cikkét a portál.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1464) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Politika (1579) Jobbegyenes (2197) Belföld (6) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (509) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Történelem (14) Gazdaság (663) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Tereb (138) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (256) Mondom a magamét (5820)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>