Ma 2021 április 14. Tibor napja van. Holnap Anasztázia, Tas napja lesz.
A Böszme újból akciózik!

A Böszme újból akciózik!

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
A kígyók ismét kígyóznak...

Lehetnek ötleteink az ebéd közbeni laza diskurzusról.

Két balos vezető politikus közös ebédje nem feltétlenül hír a sajtóban. Ám, ha tudjuk, hogy ez esetben egy kígyókkal előszeretettel foglalkozó, az utóbbi időben pedig úgy tűnik, MSZP-s alapszervezeteket bűvölő pártvezérről, valamint az MSZP egyik prominenséről, Horváth Csabáról van szó, akkor talán lehetnek ötleteink az ebéd közbeni laza diskurzusról.

A Kempinski szálló éttermében megtartott lakomára állítólag nem azért került sor, mert a DK-s nagyvezér át akarja csábítani pártjába Zugló polgármesterét, ahogy Ferencünk állítása szerint Óbuda és Pestszentlőrinc, Pestszentimre polgármestereinek átigazolását sem ő kezdeményezte, mert mentek azok maguktól.

Ha ez után a pompás ebédelgetés után majd egyszer valamikor véletlenül mégis azt a hírt kapnánk, hogy lám, Horváth Csaba is a Gyurcsány-pártot erősíti – persze, ha a színfalak mögött máris nem ez történik –, annak ehhez a találkozóhoz nyilvánvalóan semmi köze sem lesz…

Aki pedig mást állít majd, az ugyanúgy nem mond igazat, mint azok, akik a 2006-os választás kampányában valamiféle receptfelírási díjról merészeltek beszélni.

Gyurcsány Ferenc ugyanis mindig igazat mond, hisz receptfelírási díj sem lett.

Csak vizitdíj.

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Jobbegyenes (2005) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (505) Nagyvilág (1454) Kultúra (6) Autómánia (61) Sport (729) Egészség (50) Tereb (140) Mozaik (83) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Mondom a magamét (5223) Életmód (1) Heti lámpás (254) Politika (1578) Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>