Ma 2024 július 23. Lenke napja van. Holnap Kinga, Kincső napja lesz.
10 igen népszerű ballibbant hazugság cáfolata

10 igen népszerű ballibbant hazugság cáfolata

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Íme az igazság: kapaszkodjanak meg!

Helyreigazítjuk az egyik legnagyobb Fake-news portált (is).

Ordenáré hazugságcunamival indított 24-én a 24.hu, amely az egyik legnagyobb liberális hazugsággyár, de ezzel csak ismét nekiment az ajtónak és visszapattant, mint a fényeshajú Ágnes. Előre elnézést kérek, hogy hosszú lesz a helyreigazítás, de a dörgedelmes ballib propagandaanyag még ennél is hosszabb.
Szorítkozzunk csak a tényekre, a hazugságokra és a valóságra:
1. hazugság
24.hu - "kíméletlenül lenyúljuk az uniós pénzeket"
Tény: Magyarország kizárólag olyan pénzeket kap, amelyek a csatlakozási és egyéb szerződések alapján jár neki. Nem többet, nem kevesebbet.
2.
24.hu - "mondvacsinált indokokkal elzavarjuk az ország legjobb egyetemét"
Tény: Dupla hazugság. A "mondvacsinált indok" az a magyar törvények betartása, vagyis nem mondvacsinált,  az a bizonyos "egyetem" Magyarországon maradt.
3.
24.hu - "elvesszük az MTA kutatóközpontjait"
Tény: Közismert szólam, de nem igaz.
4.
24.hu - "felvásároljuk a sajtó nagy részét"
Tény: A magyar sajtó nagyobb része balliberális kézben van (még, sajnos). Ezt az egyik legnagyobb sajtóorgánumnak, a 24.hu-nak tudnia kell.
5.
24.hu - "semmilyen konstruktív munkában nem veszünk részt a menekültválság megoldásában"
Tény: Ennek cáfolata - az, hogy a kerítés eredményes volt - már balliberális oldalról is megérkezett, ráadásul, bennünket csak egyetlen "megoldás" nem érdekel. Az pedig a migráció segítése. Minden más opciót konstruktívan kezelünk, pl. a V4-ekkel is.
6.
24.hu - "habzó szájjal szidjuk Brüsszelt"
Tény: A habzó szájjal szidás és a kritika között a különbség az, hogy utóbbi csak a tényekre szorítkozik. Márpedig tényeken kívül a Fidesz-KDNP semmi mást nem kommunikál. Hibára hívja fel a figyelmet és megoldást kínál.
7.
24.hu - "nem árulhatjuk el a saját pártunk vezetőit"
Tény: A Fidesz, bár tagja egy pártszövetségnek, az nem a "saját pártja". Az árulás pedig nem az a kategória, ami kritikára, hanem éppen kritikátlanságra épül. A helyzet pontosan fordított, mivel a Fidesz által is támogatott EPP árulta el több kérdésben is a Fideszt. Egyik legismertebb a balliberális miatyánkot felsoroló, hazugságok tömkelegét tartalmazó Sargentini-jelentés.
8.
24.hu - "EU-s ingyenpénz egyik komoly haszonélvezője"
Tény: EU-s "ingyenpénz" nincs, mivel Magyarország a szerződés szerint rá vonatkozókat teljesíti, így bármilyen EU felől érkező pénz csak ennek ellentételezése.
9.
24.hu - "német adófizetők pénzéből épített befektetéseket"
Tény: Ugyanaz, mint az előző kérdés, de hozzátehetjük, hogy a német vezetők szerint is az EU-s pénzek komoly hányada kerül vissza éppen Németországba.
10.
24.hu - "A magyar kormány egyszerre támadja az Európai Uniót,..."
Tény: A magyar kiormány az Európai Unió elkötelezett híve, csak más elképzelései vannak annak működéséről, vagyis nem az EU-t, hanem annak jelenlegi működési mechanizmusait bírálja.

Nevezzük néven, Kerner Zsolt, a 24.hu munkatársa - természetesen a 24.hu céljait kiszolgálva - az első 3 bekezdésben ennyi hazugságot hordott össze, erre az ingoványra építi írását. A cikk még 19(!) bekezdést tartalmaz, amitől megkímélem az olvasókat...
Szinte kizárt, hogy ilyen mennyiségű teljesen nyilvánvaló hazugságot ép ésszel el lehet követni. Egy magyarázatot tudok csak találni erre a hazugságfolyamra, azt pedig elvakító gyűlöletnek hívják. Akkor hazudik valaki ilyen gátlástalanul, amikor már nincs mit veszíteni, amikor már úgyis minden elveszett.
És valóban, a hitelét vesztett ballib orgánumoknak, ahogy az általuk favorizált ballibbant politikusoknak is már minden mindegy, úgy érzik, ennél lejjebb már úgysem csúszhatnak.
Tegyünk ide egy adatot is. A "független" 24.hu, az index.hu és a szintén zenész hvg.hu együttesen NAPONTA 86,45 millió(!) látogatást könyvelnek el az online térben!
Ízlelgessék ezt a számot és gondolkodjanak el azon, miként lehet, hogy mégis az általuk sok-sok éve szakmányban mocskolt konzervatív oldal harmadszor veri vissza Döbrögin a jussát?
Ez pedig csak egyet jelenthet:
Orbán Viktornak és a Fidesz-KDNP-nek attól a pillanattól lehet félnivalója, amikor ez a három elnyomott, kisebbségben lévő (sic!) orgánum - meg a többi kisebb szintén zenész - jót kezd írni róla, támogatni kezdi.
Addig meg, hajrá Orbán Viktor!

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Egészség (50) Történelem (18) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2825) Életmód (1) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7725) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Belföld (11) Gazdaság (713) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Mozi világ (440) Sport (729) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>