Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Bayer Zsolt: Ürgebőrbe, bazmeg, ürgebőrbe!

Bayer Zsolt: Ürgebőrbe, bazmeg, ürgebőrbe!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Istenem, még egy darabig ne szólítsd magadhoz ezt szerencsétlen, beteg faszt...

„Gyurcsány megállapodott az Orbán elleni bizonyítékok áráról        

Megint találkozott titkos tárgyalópartnerével Gyurcsány Ferenc – nyilatkozta a DK elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Azt mondta, ezúttal nem látta azokat a dokumentumokat, amik Orbán Viktor svájci bankszámláinak létezését támasztják alá, de a bizonyítékok áráról már megállapodtak.

Svájc, Szingapúr, Putyin, 100 milliók - ezek a kulcsszavai Gyurcsány sztorijának, amelyre továbbra sem mutat bizonyítékot.

Gyurcsány ugyanakkor úgy érzi, hogy nem csak pénzügyi alkut akarnak kötni vele tárgyalópartnerei.

„Engem kutyául izgat, hogy kivel ülök szemben, és ő meg kit szolgál. Ebben nem jutunk egyről a kettőre” – fogalmazott a korábbi kormányfő. Egyelőre optimista és rendíthetetlen, de óvatos is az ügyben. Azt is tudja, sokan azt gondolják, hogy csak blöfföl, de ennél szerinte veszélyesebb, ha ugyan látja a dokumentumokat, de nem beszél róluk. „Ha ez kiderül, akkor van politikailag végem” – mondta.

Gyurcsány többször is azzal vádolta meg Orbánt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt. Elmondása szerint erről egy titkos informátor tájékoztatta, aki dokumentumokat is mutatott. A titkosszolgálatok az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát arról tájékoztatták: Orbán Viktorral kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ nem áll rendelkezésre.” (index)

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>
 

Hozzászólások

Béla
2017-07-01 08:51
freitamás lehet az összekötő, másik hiteles ember...

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (322) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (713) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Tereb (146) Sport (729) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Belföld (11) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Egészség (50) Mondom a magamét (7725) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2825)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>