Ma 2021 május 14. Bonifác napja van. Holnap Zsófia, Szonja napja lesz.
e4f58a9385df5974446e3427d0fd473a.jpg

Bayer Zsolt: Tombol a rasszizmus

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Svédország ismét hatalmas lépést tett a boldogabb, igazságosabb, igazabb és szebb élet felé. Svédország általában élen jár az ilyen lépések megtételében. Innen lehet tudni, hogy Svédországban van a legtöbb hülye.

Most egy Paula Dahlberg nevű „politikai aktivista” hívta fel a figyelmet egy elképesztő fontosságú ügyre. A jó Paula nem véletlenül vette észre ezt az ügyet, ami persze kiszúrta a mi szemünket is, csak mi érzéketlen barmok vagyunk, és elsiklunk minden felett, ami emberibbé tehetné az életet. Nem úgy Paula! Ő kolumbiai bevándorló, hát van orra az ilyesmihez.

Paula tehát észre is vette, hogy baj van a sebtapaszok színével.

Mert a gyógyszertárakban kapható sebtapaszok színe fehér. Gyerekeknek gyártanak még egyéb színűeket és mesefigurákkal díszítetteket is – de fekete nincs egy se!

A fehér sebtapasz pedig a fehér bőrszín megfelelője – hát itt van a rasszista kutya elásva!

Ugye-ugye! És ezt sem vettük észre! Itt ez a sok szegény fekete, aztán kénytelen tűrni magán a fehér sebtapaszt, meg gézt, hogy ne vérezzen el, sőt, még az is előfordul, hogy egy feketét valami nyomorult fehérbőrű orvos ment meg.

Ebből elég!

Ne tűrjék tovább magukon a feketék a fehér sebtapaszt! És ha már végre eljutottunk idáig, akkor ne álljunk meg félúton: javaslom, hogy a feketéket ezentúl kizárólag fekete színű mentőautó szedje össze, ha baj van. Feketéket csak feketére festett műtőben műtsék és csak fekete orvosok. Feketék kizárólag feketére csempézett kórtermekben feküdjenek, és a közelükbe se mehessen fehér ruhás ápoló vagy nővér, csak fekete ruhás és fekete.

És feketék fejfájás esetén addig ne vegyenek be egy aszpirint se, ameddig nem készül el a fekete aszpirin. Ha büdös a fekete lába, meg ne mossa fehér szappannal, és ne hintse be fehér hintőporral.

Egy fekete használjon mindenből feketét!

Igaz, lesz így egy csomó depressziós, elbaszott lelkű feketénk. De legalább Paula nem lesz magányos.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (505) Belföld (6) Heti lámpás (255) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1454) Történelem (14) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Sport (729) Jobbegyenes (2025) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Életmód (1) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mondom a magamét (5292)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>