Ma 2023 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
32a4a50ba497c4ab858d4de482a9ade0.jpg

Bayer Zsolt: Több százezer migráns kiutasítását tervezik Brüsszelben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A The Times brit napilap szerint 2015 első felében az Európai Unió területére belépett menekültek közül várhatóan 400 ezernek a menedékkérelmét utasítják el az uniós hatóságok.

Brüsszel azzal fenyegeti Nigert és Eritreát, hogy visszavonja a segélyeket, a kereskedelmi megállapodásokat és a vízumegyezményeket a két országgal, ha elutasítják állampolgáraik visszafogadását.

Az Európai Unió belügyminiszterei több százezer migráns kiutasításáról szóló tervezetet fognak megvitatni Brüsszelben – adta hírül a The Times brit napilap internetes felületén a birtokába jutott dokumentumokra hivatkozva szerdán.

A lap szerint a 2015 első felében az Európai Unió területére belépett menekültek közül várhatóan 400 ezernek a menedékkérelmét utasítják el az uniós hatóságok. A The Times birtokába jutott diplomáciai dokumentum szerint őket a következő hetekben utasítanák ki, és vinnék el egy harmadik országba.

Brüsszel azzal fenyegeti Nigert és Eritreát, hogy visszavonja a segélyeket, a kereskedelmi megállapodásokat és a vízumegyezményeket a két országgal, ha elutasítják állampolgáraik visszafogadását. Az uniós tervben több százezer migráns őrizetbe vétele is szerepe, ugyanis így akadályoznák meg az európai hatóságok azt, hogy kiutasításuk elől megszökjenek – írja a brit lap. Az említett országok mellett az Afganisztánból, Líbiából és Szíriából érkezett emberekre is vonatkozhat ez az intézkedés.

A terv szerint a migránsok hazaszállításának folyamatához a Frontex uniós határvédelmi ügynökség nyújtana segítséget. Azokat az EU-tagokat, amelyek az illegális bevándorlók kiutasítását nem a nemzetközi jogoknak megfelelően hajtják végre, az Európai Bizottság megbírságolná. 

Az illegálisan érkezett állampolgárok azonosítása és harmadik országba elszállításuk érdekében a tagországoknak módszeresen el kell fogadniuk a kiutasításokról szóló döntést, valamint meg kell hozniuk az annak végrehajtásához szükséges intézkedéseket – írta a lap.” (HVG.hu)

Jézusom, vajon mi történt ezzel az Unióval? Hát itt már semmit sem számítanak a liberális értékek, meg a befogadás, a multikulti szép eszméje?

Hát ennyi volt?

Mehet mindenki haza, majd’ félmillió ember, csak úgy? Ráadásul még fenyegetőzünk is, ha nem veszik vissza őket, akkor dádá lesz?

Hát eddig tartott a „nincs felső határ”?

Eddig. Hál’Istennek… Most jön a józan ész.

Jöhetett volna már hónapokkal ezelőtt is. Mennyi mindent megúsztunk és megspóroltunk volna.

Már csak azt nem tudom, hol fognak tüntetni a kretén liberálisok ezentúl, és főleg miért?

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (530) Jobbegyenes (2685) Tv fotel (65) Flag gondolja (34) Mondom a magamét (7110) Sport (729) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Gazdaság (689) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (16) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Tereb (145) Mozaik (83) Heti lámpás (276) Politika (1581) Nézőpont (1) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>