Ma 2022 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
Bayer Zsolt: Soha többé...

Bayer Zsolt: Soha többé...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Te semmit nem értesz kislányom…

„Soha többé kommunizmust!” – kiáltott fel Klára, aztán elnyomta az álom. Alig nyomta el, máris megjelent neki a nagyapja, az Apró bácsi, éppen úgy, ahogy Hamlet atyjának szelleme a Helsingöri vár fokán.

-Kisunokám, neked teljesen elment az eszed? – szólt feddőn Klárára, aki már az első szavak hallatán elpityeredett.

-De miért nagypapa? – kérdezte hüppögve, halkan.

-Kislányom, nézz körül a házban. Ezt a házat például egy olyan zsidó nagypolgártól vettük el a kommunizmus nevében, aki egész életében azt vallotta, hogy „soha-soha kommunizmust”. Így lett az enyém. Az elvtársak nekem adták. És meg is érdemeltem, meg is szolgáltam, különösen az ’56-os ellenforradalom leverése után. Aztán jöttek a szép, csöndes, nyugodt évtizedek, a „konszolidáció”, nézz csak körül kislányom, most rehabilitálják azokat az évtizedeket, most nő fel egy generáció, amelyiknek az egyetemeken azt tanítják, hogy a kommunizmus szép és jó, csak eddig rosszul volt „csinálva”, olvasgass Tamás Gáspár Miklóst, Szalai Erzsébetet meg Mércét kislányom! És akkor éppen most kell neked ilyen zöldségeket összehordanod…

-De nagypapa, mindjárt itt a választás…

-Ne azzal törődj kislányom! Inkább gondolj a „rendszerváltásra”! Amikor nagyanyád segítségével a –lássuk be, teljesen képességtelen férjed- milliárdos lehetett. Hát mit gondolsz, ha nincsen kommunizmus, lehetne nektek ennyi pénzetek, ingatlanotok, vagyonotok, befolyásotok? Dehogy lehetne!

-Nagypapa, és ha még egyszer kommunizmus lesz? Akkor majd tőlünk is elveszik mindezt?

-Te semmit nem értesz kislányom… ha még egyszer kommunizmus lesz, annak kell majd ismét az élére állnotok. És a lehető leghangosabban kell majd követeljétek a MINDENKI MÁS vagyonának elvételét. És mindenképpen részt kell majd vegyetek kivégzéseken is, mert akkor jutalmul megint megkapjátok majd a zsidó nagypolgár házát. Örök körforgás ez kislányom, s ha nem így lenne, akkor a hozzánk hasonló tehetségtelen senkik mindörökké tehetségtelen senkik maradnának. Úgyhogy soha többé ne beszélj hülyeségeket!

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Jobbegyenes (2428) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1464) Egészség (50) Gazdaság (667) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Autómánia (61) Életmód (1) Politika (1581) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Sport (729) Mondom a magamét (6339) Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Tereb (142) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>