Ma 2021 május 12. Pongrác napja van. Holnap Szervác, Imola napja lesz.
Bayer Zsolt: Schiffernek teljesen igaza van

Bayer Zsolt: Schiffernek teljesen igaza van

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Jöjjön, aminek jönnie kell. Mert ezeket egyszerűen nem lehet elviselni...

Igen, be is kellene kéretni az ügyvivőt, és ezt közölni vele.

És megkérdezni tőle: ők mit szólnának, ha mondjuk Magyarországon a választás utáni harmadik napon még számolgatnánk a voksokat; ha egyszer csak, a választás előtt néhány nappal törvényt hoznánk arról, miszerint ugyan vasárnap este hétkor bezárnak a szavazóhelyiségek, de még egy hétig leadhatja szavazatát az, akinek kedve van hozzá és vasárnap nem ért rá;

mit szólnának, ha a választás után itt-ott, útszélre vetve, szemetes kukákban, árkokban, postahivatalok raktáraiban találnának néhány tízezer kitöltött szavazólapot; mit szólnának, ha kiélezett szavazó körökben az egyik jelölt jelentősen vezetne, majd egyszer csak megállítanák a szavazatszámlálást,

és néhány óra múlva előkerülne úgy 150 ezer friss voks, amelyek mindegyikét -kivétel nélkül!!!- az addig hátrányban lévő jelöltre adták le...

Vajon bekéretnék-e a magyar követet, hogy megkérdezzék tőle, mégis mi folyik a hazájában?
A szemünk láttára tiporja lábbal a demokráciát a "demokrata" párt, a 90 százalékban ezt támogató szennysajtó és a megmondóemberek, egyetemi tanárok, filmsztárok hada.
A deep state eldöntötte, hogy ezt a választást Trump akkor sem fogja megnyerni, ha megnyeri. És megcsinálják, a legkisebb skrupulus nélkül, nyíltan, látványosan. Ezekhez fogható gazembereket alig hordott még hátán a föld.
És el ne felejtsük: ezek sivalkodnak, hogy Lukasenko elcsalta a választásokat, és ezek szankcionálják Fehéroroszországot - és amúgy bármely országot a világon, amelyik nem nyalja elég hevesen és látványosan a seggüket.

Ez így már nem fog sokáig menni.

És a kinyílt szemű társadalmak bosszúja iszonyatos lesz.

Az Egyesült Államok már így is a polgárháború szélén táncolt, nem tudom, ki fogja visszagyömöszölni a szellemet a palackba, a "demokrata", antifa, BLM, neomarxista és minden egyéb lószart visszalapátolni a lóba.
De talán nem is kell. Jöjjön, aminek jönnie kell.

Mert ezeket egyszerűen nem lehet elviselni...

Bayer Zsolt - ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Nagyvilág (1454) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (255) Kultúra (6) Mondom a magamét (5288) Gasztronómia (539) Történelem (14) Tv fotel (65) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Sport (729) Politika (1578) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Egészség (50) Jobbegyenes (2023) Autómánia (61) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (657) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>