Ma 2024 június 21. Alajos, Leila napja van. Holnap Paulina napja lesz.
ebc6e2680bda0dbe25937f5e60509d5c.jpg

Bayer Zsolt: Reméljük, tényleg

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mármint azt reméljük, tényleg az igazi gyilkosok vannak meg. Mert azt senki sem vitathatja, hogy aki emberekre lövöldöz, ráadásul gyerekekre, az állat. Egy gyáva, sunyi, aljas állat. Akit ki kell vonni a forgalomból.

Akinek nincsen helye az emberi társadalomban. Miképpen azoknak sincsen helyük ott, akik lincselnek, akik mintegy szórakozásból késelnek, vagy éppen lányokat erőszakolnak meg s gyújtanak fel. Ezek is mind-mind állatok. S azoknak sincsen helyük az emberi társadalomban, akik falujuk öregjeitől lopják el az utolsó tyúkot, utolsó zöldséget, utolsó darab tűzifát.

Az emberi társadalom ugyanis ezekkel együtt nem létezhet.

Ezek kizárják, zárójelbe teszik mindazt, amit emberségről gondolunk úgy nagyjából két-háromezer esztendeje.

Nos, ezért reméljük, hogy valóban a gyilkosok vannak meg. Az embervadászok.

Az csak a baj, hogy nem lehetünk ebben biztosak.

Azért nem lehetünk ebben biztosak, mert semmiben sem lehetünk már biztosak. Mert az állam széthullott, és nem teljesíti immár legalapvetőbb funkcióit sem. Mert olyanok vagyunk lassan, mint a középkori rablólovagok idején.Lassan helyben intéződik a közbiztonság is (uramisten, van még olyan egyáltalán?!). Most éppen úgy, hogy cigányok állítanak meg autókat, és "igazoltatják" a benne ülőket. (Esetünkben ráadásul éppen rendőröket – megáll az ember esze, tényleg…) Ez van.

Nincsen állam, nincsen központi hatalom, ha pedig van, hát inkább ne lenne.

Ezért nem lehetünk biztosak semmiben. No és azért sem, mert… Lássuk csak:

Mert a móri mészárlásért jogerősen (!) elítélt Kaiser Ede még mindig életfogytiglanját tölti, miközben már mindenki tudja, hogy nem is volt ott a bankban.

Mert az egykori debreceni fideszes képviselő asszony, Balla Irma brutális meggyilkolásával még mindig a fiát gyanúsítják, miközben nem is volt Debrecenben a gyilkosság idején, s miközben már bevallotta tettét a feltehetőleg igazi gyilkos. (Teljesen mindegy, hogy utólag visszavonta vallomását, olyan dolgokat mondott el, amilyeneket csak az elkövető tudhat. De senki még a füle botját sem mozdítja. Viszont tönkretették egy ártatlan fiatalember egész életét.)

Mert nálunk maga az igazságügy-miniszter mutogat a sajtónak robbantásos filmfelvételeket, bizonyítandó, hogy a Magyarok Nyilai nevű lószar micsoda dolgokra készült, és 24 óra múlva megtudjuk, hogy minden hazugság. A felvétel nem az, és nem ott és nem akkor készült. S miután mindez kiderül, az igazságügy-miniszter marad a helyén, sőt, a miniszterelnök biztosítja bizalmáról. Méghozzá feltétlen bizalmáról. Teszi mindezt azért, mert az igazságügy-miniszter amúgy súlyos és nagy komcsi és szoci titkok tudója, és hallgatásának ára a feltétlen bizalom…

Mert nem hihetünk el ebben az országban semmit sem azok után, ami az UD Zrt.-vel történt. Azok után, hogy egy komplett titkosszolgálat felsorakozott egy rohadt kis pitiáner koncepciós per összetákolásához, egy Laborc nevű moszkovita vezetésével.

Mert ugyan mit hihetünk el abban az országban, ahol a kormánypárt jelmondata ennyi: "Teljesen nyilvánvaló volt, hogy amit mondunk, az nem igaz." S ebből a mondatból stilizált igazságbeszédet és apoteózist egy gazembernek a szemét magyar értelmiség "befolyásos" része. Nos, itt tartunk.

Nincsen mit elhinni, nincs miben bízni.

Két éve gyilkolják a cigányokat, s mindeddig a rendőrségnek halvány fogalma sem volt semmiről. Most meg egyszeriben meglett a halálbrigád.

Ha igaz, fellélegezhetünk. Ha igaz, öt állattal kevesebb mászkál közöttünk szabadlábon.

De ha nem igaz… Nos, abba bele sem merünk gondolni.

Már csak abba merünk belegondolni, kinek áll érdekében ez az egész. Az egész aljas és gyáva és állatias gyilkosságsorozat. Kinek áll érdekében, hogy ha már más senki, legalább a megfélemlített nyolcszázezres cigányság rá szavazzon?

Hát, nem az ellenzéknek, az egyszer biztos.

 

Bayer Zsolt , magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Flag gondolja (36) Politika (1582) Mondom a magamét (7664) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (319) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2817) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Gazdaság (711) Vetítő (30) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Belföld (11) Szépségápolás (15) Sport (729) Életmód (1) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>