Ma 2020 december 01. Elza napja van. Holnap Melinda, Vivien napja lesz.
d0e3d56f430005f5fc54884503ac4c9d.jpg

Bayer Zsolt: Nyílt levél az osztrák kancellárnak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ön nemrégiben a következőket nyilatkozta Magyarország kapcsán: „A menekülteket abban a hiszemben vonatokra rakni, hogy ők majd máshová utaznak, a legsötétebb időket idézi a kontinensünkön.”

Ezt annak kapcsán mondta, hogy a budapesti Keleti pályaudvaron nemrégiben vonatra szállt illegális bevándorlók szerelvényét Bicskén megállították, és a magyar hatóságok megpróbálták őket a bicskei befogadó állomásra kísérni.

Erről ön a holokausztra asszociált, és ezt meg is osztotta mindjárt a közvéleménnyel.

Az ön nyilatkozatát azonnal elítélte több magyarországi zsidó szervezet is. Teljes joggal. A holokauszt és a jelenlegi migráns helyzet párhuzamba állítása nem csak ízléstelen, aljas, de végtelenül ostoba is.

Éppen olyan, mint ön.

Ráadásul azt is tudtuk, hogy ezen ízléstelen, aljas és ostoba nyilatkozat hátterében nincsen semmi egyéb, mint politikai haszonszerzés. Illetve annak szándéka. Önt a legkisebb mértékben sem érdeklik a migránsok, csupán az a rettegés hajtja, hogy a közelgő önkormányzati választásokon –az előrejelzések szerint- a pártja el fogja veszíteni Bécset is. Ezért ön kétségbeesésében megpróbál szavazatokat gyűjteni a szélsőbalosok, anarchisták, zöldek és egyebek táborában, ennek pedig legegyszerűbb módja, ha Magyarországot és a magyar kormányt nácizza.

Van a létezésnek olyan alacsony foka, ahol ez is elég.

Ön ezt a fokot jól ismeri.

Ám most valami más is kiderült.

Mégpedig ez:

„Ausztriában a heiligenkreuzi gyűjtőponton kedden tolmácsok tájékoztatták a menekülteket arról, hogy szálljanak fel a szállításukra odarendelt buszokra.

A buszok Grazba vitték őket, de ahogy az egyik tolmács a ]]>Die Pressének]]> elmondta: utasításba adták nekik, hogy a menekülteknek egy szóval sem mondhatják azt, hogy a buszok nem viszik őket Németországba. Az osztrák hatóságok így akarták elkerülni, hogy a menekültek fellázadjanak és a helyzet elfajuljon.” (Index.hu)

Ön ezért a magyar kormányt lenácizta.

Nem várok bocsánatkérést magától. És nem azért, mert ön az elmúlt hosszú évtizedek legtehetségtelenebb és leghülyébb osztrák kancellárja. Hanem azért, mert ön nem egyszerűen aljas, ízléstelen és ostoba, hanem egész egyszerűen egy becstelen disznó.

Ajánlom magamat!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1452) Gazdaság (655) Belföld (5) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Heti lámpás (247) Egészség (50) Kultúra (6) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (492) Jobbegyenes (1909) Politika (1571) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Történelem (14) Tv fotel (65) Vetítő (37) Tereb (140) Mondom a magamét (4939) Mozaik (83) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>